Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
válasz
Gyuri16
üzenetére
Valóban nem ez a teljes feladatleírás, az 5x ennyi, csak nem akartam ennyit beírni
Mert csak ez a része nem megy. A boltok nyitását attól az órától kezdve nézzük, amikor az első pizzát eladta (pl 15:44 akkor 15-kor nyitott). Az adatok nincsenek sorban rendezve. Meg elvileg ugye mindig néznem kell a bolt id-t, megjegyezni mikor nyitott, és aszerint nézni tovább, majd ha kell a pizza.txt-ből valami, akkor a pizza_id alapján kikeresem a szükséges adatot. Ezzel az a gond, hogy több száz bolt is lehet akár. Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt. Ez nem tudom mennyire működne, az a baj, hogy a héten öszesen aludtam kb 20 órát, még egy hello world progi is kifogna rajtam... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert csak ez a része nem megy. A boltok nyitását attól az órától kezdve nézzük, amikor az első pizzát eladta (pl 15:44 akkor 15-kor nyitott). Az adatok nincsenek sorban rendezve. Meg elvileg ugye mindig néznem kell a bolt id-t, megjegyezni mikor nyitott, és aszerint nézni tovább, majd ha kell a pizza.txt-ből valami, akkor a pizza_id alapján kikeresem a szükséges adatot. Ezzel az a gond, hogy több száz bolt is lehet akár. Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt. Ez nem tudom mennyire működne, az a baj, hogy a héten öszesen aludtam kb 20 órát, még egy hello world progi is kifogna rajtam...