Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Aprócska technikai probléma miatt egyelőre nem tölthető le a játék, ugyanis a jar file futtatása után nem tölti be a képeket, és ahogy a neten olvasom, rengeteg embernek ugyanez a problémája. Hiába használnak relatív útvonalakat, a képek nem töltődnek be. Azt hiszem, ez ''felsőbb'' (értsd SUN) probléma, mivel megoldást még nem találtam rá. Sajnos az Eclipse JAR csomagolója is mindenre jó, csak arra nem, amire kellene (viszont jól tömöríti a NEM Java állományokat
) Szóval ha sikerül megoldani valakinek a problémát, és én is hallok majd róla, akkor elérhető lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Szóval ha sikerül megoldani valakinek a problémát, és én is hallok majd róla, akkor elérhető lesz.