Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
Cathfaern #8621 üzenetére
Habár láttam az elmúlt években egy-két álláshirdetést, ahol előnyként meg volt jelölve az oracle vizsga megléte, szerintem nem érdemes foglalkozni a letételével. A hozzá szükséges tudás viszont legyen meg, mert állásinterjún tesztelni fogják a nyelvi elemek ismeretét.
Én ugyan letettem a 6-os vizsgát, de akkor még teljesen kezdő voltam és jól jött a CV-be, neked viszont már van fejlesztési tapasztalatod. Egyébként is lejár, azt hiszem 2 évente frissíteni kell.bundli: Két lehetőség van. Nem töltesz adatot a DB-be (create-table.sql gondolom csak táblát hoz létre) vagy nem commitolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer pc RYZEN 5500/16GB DDR4/RX 7600 8GB/512GB SSD/Új számítógép 3év garanciával
- GAMER INTEL CORE I7 14700KF/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/3TB HDD
- ASUS TUF F17
- iPhone 15 Pro, Max / 16 Pro Max APPLE EREDETI tokok eladó!!
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest