Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAID
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De ehhez konkrétan "érti is" hogy az egy Spring XML, vagy csak string egyezést néz? Mert a Find Usages még a property fájlokban is megtalálja az osztályt ha le van írva a teljes neve (sőt még szerintem anélkül is) és szerintem itt is csak ez történik. De fixme.
A NetBeans-ért pedig kár. Java-s pályafutásomat azzal kezdtem és nem volt az rossz.
A Spring Tool Suite miatt elpároltam egy idő után Eclipse-re, ennyi volt a bűne. Na meg hogy Groovy támogatása nem sok volt neki akkoriban, szerintem azóta sem változott ez.
Amúgy itt off, de a napokban egészen meglepődtem hogy a C++17 fordító milyen optimalizált kódot tud csinálni.
[link] Jó, biztosan gyúrt erre az arc hogy direkt ilyen kód készüljön, ahogyan a végén egy ember rá is kérdezett hogy megnézi nagy production kódban hogyan szúrja ki, hogy miért csinált több gépi utasítást mint kellene. De azért csak pislogtam mint hal a szatyorban mikor láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- World of Warships
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest