Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
"továbbá rendesen tudni kell az enterprise java beans cuccokat, mavent, antot [...] webservice-k távoli hívását, ldap kezelést jávából [...] clusterezett glassfish-t"
Szerintem ezek kiesnek a "junior" fejlesztőtől elvárhatóak köréből, legalábbis normális esetben - ezekkel együtt már inkább "medior" lehetne, vagy mi a búbánatnak szokták ilyenkor hívni. Enterprise JavaBeans cuccok szerintem végképp nem várhatóak el juniortól, akkor inkább hagyják el a "junior" szócskát az állásajánlatból.Azt tartanám én is normálisnak, ha valóban juniort keresnek, amiket Aethelstone kolléga is írt, hogy látsszon, hogy rendesen vágja a Java-alapokat, és van esze a tanuláshoz, tehát összességében egy jó befektetésnek tűnik, aki hosszabb távon behozza az "árát" (amibe a tanulása kerül, tehát hogy lassabb, eleinte kevésbé produktív, de nyilván kevesebb is a fizetése, mint egy régebb óta a cégnél dolgozó emberkének).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest