- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A két nyelv és maga a technológia hasonlósága miatt gyakorlatilag mindegy, hogy melyiket választod. A megszerzett tudásod könnyen átvihető egyikből a másikba, viszonylag rövid idő alatt át lehet állni. A legjobb mindkettővel szoros barátságot kötni. Az OOP filozófiát kell minél magasabb szinten elsajátítani, és akkor már csak ujjgyakorlat lesz a megvalósítás mindkét nyelven.
Java programozót még mindig többet keresnek szerintem is, de nem biztos, hogy pusztán ezen tény alapján kell döntened. Mindig a részletekben van a lényeg.
A C#-ot és .NET-et jobb technológiáknak tartom egyébként összességében, és a jövőben a térnyerését jósolom a JAVA kárára.
A .NET nagy hátránya viszont, hogy még mindig nagyon szorosan a Windows-hoz kapcsolódik, és ez a jövőben is csak tessék-lássék szinten fog változni szerintem. Bár elég jól meg van tervezve, a lehetőség adott. De pl valaki el tud képzelni jelen helyzetben egy Visual Studio-t linuxra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- VoIP telefonálás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest