Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vannak adatbázis entitásaim amik körbehivatkoznak egymásra, például MoviesEntity ismer csomó ActorsEntity-t és vica-versa. Ezeket az entitásokat akarom REST-en keresztük JSON-nel elérhetővé tenni, méghozzá úgy, hogyha jön egy GET request egy MoviesEntity-re, akkor fetchelje le a hozzátartozó Actorokat, Producereket, stb-t, de ne tovább. Ez sikerül is az alábbi módon:
MoviesEntity:
@JsonManagedReference
private List<ActorsEntity> actors;
...
@ManyToMany(fetch = FetchType.EAGER)
@JoinTable(name = "movies2actors", catalog = "movietime2", schema = "", joinColumns = @JoinColumn(name = "movieid", referencedColumnName = "movieid", nullable = false), inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "actorid", referencedColumnName = "actorid", nullable = false))
public List<ActorsEntity> getActors() {
return actors;
}ActorsEntity:
@JsonBackReference
private List<MoviesEntity> movies;
...
@ManyToMany(mappedBy = "actors") // LAZY fetching is default
public List<MoviesEntity> getMovies() {
return movies;
}Ez rendben is van. Viszont azt is szeretném, hogyha valaki egy Actor-t kérne GET requesttel, akkor ugyan úgy kapja meg az 1 távolságra lévő kapcsolódó entitásokat is (pl milyen filmekben játszott).
Erre nincs ötletem, nem is nagyon találtam neten semmit. Esetleg valaki tudja mi ilyenkor a teendő, vagy ha valaki jobban gúglizik, mint én, az is nagy segítség volna.
conditional annotiation ha lenne, milyen jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Epson nyomtatók
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest