- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
#39560925 #7186 üzenetére
Kicsit későn lövöm el a hsz-t, feltartottak. Talán ad ötletet.
--------
Szerintem fixen belőtt annotációkkal nem fog menni, mivel nem egyértelmű, hogy melyik fetch módot kell alkalmazni.
Alap, hogy minden lazy. Mivel csak a REST hívás beérkezésekor tudod eldönteni, hogy adott esetben melyik kapcsolatot kell eager fetchelni, nincs mese, runtime ott helyben kell megmondanod neki.Erre sokféle módszer létezik, hogy melyik szép, azt nem tudom.
1. Ha a user a filmre kíváncsi, előkeresed a filmet, majd ráhívsz a getActors() metódusra (ez úgy tudom meglöki a proxy-t és ha sessionben vagy, akkor feltölti az actorokkal is).
2. Talán named query használatával (movie és actor joinnal) ez a bohóckodás egyszerűbbé tehető.
3. Rémlik valami olyasmi, hogy JPA/Hibernate alatt runtime felülbírálható a fetch mód. De itt is áll, hogy minden lazy és szükség esetén adott hívásnál döntöd el, hogy mit nyomatsz eagerrel. Mintha valamiféle fetch profilt kellene ehhez létrehozni (ezzel jól megannotálva az entitást), és az entitás lekérésekor elég csak a profilra hivatkozni.
4. ...
Sajnos nagyon régen Hibernate-eztem, nem biztos, hogy ezek a legjobb megoldások, vagy hogy egyáltalán működnek.
A hibernate doksit nézted már?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest