Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lehet kicsit szokatlan a kérésem,talán pofátlannak is tűnik elsőre,viszont tényleg uccsó lehetőségként probálkozok ezzel.Arról lenne szó,hogy java programot kéne leadnom,viszont nem igazán boldogulok vele :S Egy egyszerü Snake programról van szó,semmi extra - már akinek,nekem sajnos az.Tudna esetleg nekem valaki ebben segiteni? A feladat úgy szól,hogy irjak 1 appletet,amelyben a virtuális kigyónak kell ''almákat'' gyűjtenie.Billentyűzetről legyen irányitható,a játék végeztével pedig statisztikával /pontszám/ lépjen ki. Valaki lenne olyan jó,hogy megszánna?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest