- Házimozi belépő szinten
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
jetarko #6225 üzenetére
Pedig nekem is van hasonló mapping pár, és nem látok benne hibát. Kipróbáltam a saját alkalmazásban átírni a collection-t EAGER-re, de akkor sem csinálta ezt. Azt még esetleg megpróbálhatnád, hogy egy teszt erejéig kiszeded az EAGER-t, és a korábban bemásolt kódrészletet kibővíted így:
public Team getTeamById(int id) {
Session session = this.sessionFactory.getCurrentSession();
Team t = (Team) session.get(Team.class, new Integer(id));
// ha lazy collection, akkor így betölti az elemeit egy második query-ben
t.getDrivers().size();
return t;
}Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy dialect-függő a dolog. Én eddig mssql, postres és derby adatbázisokkal használtam, de csak elcseszett join-ok esetében találkoztam hasonlóval.
Annyit még érdemes megfontolni, hogy az EAGER típusú kapcsolatok nagyon oda tudnak vágni az alkalmazásnak, ezért is alapértelmezett a LAZY. Én mindenhol ezt használom, és inkább egy OpenSessionInViewFilter-t teszek a web.xml-be. Oda akkor viszont már kelleni fog tranzakció is meg egyebek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest