Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Köszi a választ, örülök, hogy nem én vagyok ilyen béna, de a google skillemen van mit javítani mert hasonló dolgokat írtam be, de még se találtam stackoverflow-os kérdést erre.
Most magamnak írogatok csak programokat ezért az adatbázis mérete nyilván kicsi, de ha van 1millio rekord akkor az adatok lekérése Set-tel sokkal lassabb mint bármelyik List a beszúrási idő miatt. Vagy az elején teljesen felesleges hatékonysági problémákon gondolkodnom?
Amúgy netes tutorial alapján csináltam dao és service-ket és ahol konkrétan lekérem az így néz ki:
public Team getTeamById(int id) {
Session session = this.sessionFactory.getCurrentSession();
Team t = (Team) session.get(Team.class, new Integer(id));
return t;
}A team entitásban meg ugye csak simán van egy Set<Driver> és aztmondom, hogy getTeamById(1).getDrivers() szóval nem látom hova rakhatnám a distinct-et ezért marad Set.
Vagy dobjam a dao és service osztályt és ilyen namedQuery-ket írjak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi