- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Java tanárt keresek. Tudtok esetleg ajánlani valakit, aki magánórákat adna?
Háttér:
Pár nap múlva 35 éves leszek, közgazdász. Kb. 1-2 éve valami projekthez muszáj volt jobban beleásni magam az Excel rejtelmeibe, és autodidakta módon elkezdtem makrókat írogatni. Itt megtanultam néhány nagyon-nagyon alap dolgot a programozásról. Aztán úgy egy fél éve megismerkedtem az Arduinoval, és próbáltam tovább mélyíteni a programozási (alap)ismerteimet. Néhány hónap után rájöttem, hogy milyen jó dolog a Google AppInventor felületen megírt Androidos programokkal irányítani a mikrokontrollert, ezért eldöntöttem, hogy meg szeretnék tanulni Androidot programozni. Ekkor elkezdtem Java tutorialokat, könyveket, videókat nézegetni, és nagyon megtetszett a dolog. Úgy érzem, jó lenne ezt rendesen megtanulni, mert nagyon élvezem - még ezen az alapszinten is - a programozást, és ki tudja, hátha egyszer főállásban is ezzel foglalkozhatok majd.
Tehát egy nagyon kis rálátásom már van a kódolásra, minden nap foglalkozok vele pár órát, haladok is valamennyire, de szeretnék sokkal gyorsabban fejlődni. Tanfolyamra nem szeretnék egyszerre egy nagyobb összeget kiadni, de szívesen áldoznék pénzt arra, hogy valaki heti 1-2 alkalommal foglalkozzon velem.
Az elszántság óriási, nem okoz gondot meló mellett éjjel 2-ig fennmaradni, ha valamit szeretnék megoldani. Úgy gondolom, egy jó tanárral viszonylag gyorsan tudnék így haladni.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest