Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyle
csendes tag
válasz
Superhun #3122 üzenetére
Köszi!
Valahogy sejtettem, hogy csak így lehet.
weight = 0.45 * 3; ez a rész elég is volt
A tizedes vesszőt csak megszokásból írtam így, de már kezdem megszokni a dolgokat.Viszont lenne egy újabb kérdésem
Elöljáróban még annyit leszögeznék, hogy soha nem programoztam és nem is tanultam programozást.
De nagyon érdekel és tetszik is. Ezután a java mellett döntöttem.Szóval adott az alább kód
public class Matek {
public static void main(String[] args) {
int x = 5;
int y = 6;
System.out.println("Matek 5 to the second plus 6 to the second equal");
int number = (x * x) + (y * y);
System.out.println("Matek " + number);
}
}A feladat az lenne, hogy 2 szám négyzetét kiszámolja majd összeadja és azt megjeleníti.
Le is fut és jól is működik. Nem is hibával kapcsolatos a kérdésem, inkább azt szeretném tudni, hogy van e más megoldás 2 szám négyzetének kiszámolására ? keresgettem googleban, de nem találtam olyat ami nekem jó lenne. vagy csak még nagyon kezdő vagyok
Lehet nektek csúnya a fenti kód, de tőlem most csak ennyire futotta!
Várom a véleményeket.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest