Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Nezegettem mar par tutorialt, megyeket a Java, stb. Az lenne viszont a kerdesem, hogy a vilagon ugye most a legelterjettebb nyelv a java, ha jol emlekszem 20% felett van (nemtudom pontosan melyik kutatas alapjan olvastam ezt). Dilemmaban voltam, hogy a Javanak, vagy a C++-nak alljak-e neki, vegul Java mellett dontottem (amit abszolut nem banok, objektumokkal kapcsolatban is megtanultam sok olyan dolgot, amit kesobb mas nyelvnel is tudok kamatoztatni).
A kerdesem az lenne, hogy hol hasznaljak a Javat? Ugye mobil/android szektor az vilagos. De azonfelul? Windows-os/Linux-os GUI-s programokhoz en valahogy a C++-t szimpatikusabbnak talalom, foleg Windowsra, ahol nem kell JDK-t telepiteni kulon..foleg, hogy a c++ ha jol tudom "gyorsabb". Nem otthoni, inkabb ilyen ceges viszonylatban erdekelne a dolog, hogy ha pl fosuli utan Java fejleszto lennek, akkor kb mire szamithatok. Tehat milyen teruleten hasznaljak a Javat?
Koszonom a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- TV antenna és jelerősítés
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest