- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Nezegettem mar par tutorialt, megyeket a Java, stb. Az lenne viszont a kerdesem, hogy a vilagon ugye most a legelterjettebb nyelv a java, ha jol emlekszem 20% felett van (nemtudom pontosan melyik kutatas alapjan olvastam ezt). Dilemmaban voltam, hogy a Javanak, vagy a C++-nak alljak-e neki, vegul Java mellett dontottem (amit abszolut nem banok, objektumokkal kapcsolatban is megtanultam sok olyan dolgot, amit kesobb mas nyelvnel is tudok kamatoztatni).
A kerdesem az lenne, hogy hol hasznaljak a Javat? Ugye mobil/android szektor az vilagos. De azonfelul? Windows-os/Linux-os GUI-s programokhoz en valahogy a C++-t szimpatikusabbnak talalom, foleg Windowsra, ahol nem kell JDK-t telepiteni kulon..foleg, hogy a c++ ha jol tudom "gyorsabb". Nem otthoni, inkabb ilyen ceges viszonylatban erdekelne a dolog, hogy ha pl fosuli utan Java fejleszto lennek, akkor kb mire szamithatok. Tehat milyen teruleten hasznaljak a Javat?
Koszonom a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest