Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gh0sT

    addikt

    Sziasztok!

    Előre bocsátom, hogy semmit nem értek a Java-hoz, szóval amit kérdezni fogok annak lehet hogy semmi értelme nem lesz, de azért megpróbálom megfogalmazni mit szeretnék.

    Használok egy "jar" kiterjesztésű parancssoros alkalmazást, ami gondolom Java-ban íródott. Van egy lib könyvtáram is a fájlom mappájában, amiben további jar kiterjesztésű fájlok találhatóak. Gondolom ezek kellenek a működéshez.

    Maga az alkalmazás példa jelleggel készült fejlesztők számára, hogy ebből merítsenek ötletet egy bizonyos probléma megoldására. A lényeg hogy ez a program magában is alkalmas az általam igényelt probléma megoldására egyelőre, azonban most megszüntették a fejlesztését.

    Mivel fejlesztőknek készült változatról beszélünk, ezért vannak mellé java kiterjesztésű fájljaim is. Ez az én meglátásom szerint a forráskód lehet. Lövésem nincs, hogy vajon megvan-e a teljes forráskód, az viszont biztos, hogy az alaprogram nevével megegyező java fájlom van. És persze még sok másik.

    A forráskódot végignéztem, nem sok mindent értek belőle, de tudom, hogy mit kellene belőle kiszedni, hogy továbbra is használható legyen az alkalmazás. Van egy lépés, amit a programnak a jövőben nem kellene elvégeznie, mert arra más módszert használok majd.

    Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy kikommenteljen egy részt a programból és az továbbra is használható maradjon?

    Előre is köszönök minden segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Új hozzászólás Aktív témák