- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Előre bocsátom, hogy semmit nem értek a Java-hoz, szóval amit kérdezni fogok annak lehet hogy semmi értelme nem lesz, de azért megpróbálom megfogalmazni mit szeretnék.
Használok egy "jar" kiterjesztésű parancssoros alkalmazást, ami gondolom Java-ban íródott. Van egy lib könyvtáram is a fájlom mappájában, amiben további jar kiterjesztésű fájlok találhatóak. Gondolom ezek kellenek a működéshez.
Maga az alkalmazás példa jelleggel készült fejlesztők számára, hogy ebből merítsenek ötletet egy bizonyos probléma megoldására. A lényeg hogy ez a program magában is alkalmas az általam igényelt probléma megoldására egyelőre, azonban most megszüntették a fejlesztését.
Mivel fejlesztőknek készült változatról beszélünk, ezért vannak mellé java kiterjesztésű fájljaim is. Ez az én meglátásom szerint a forráskód lehet. Lövésem nincs, hogy vajon megvan-e a teljes forráskód, az viszont biztos, hogy az alaprogram nevével megegyező java fájlom van. És persze még sok másik.
A forráskódot végignéztem, nem sok mindent értek belőle, de tudom, hogy mit kellene belőle kiszedni, hogy továbbra is használható legyen az alkalmazás. Van egy lépés, amit a programnak a jövőben nem kellene elvégeznie, mert arra más módszert használok majd.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy kikommenteljen egy részt a programból és az továbbra is használható maradjon?
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Arc Raiders
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Opel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest