Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- SSD kibeszélő
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
"JAVA programozás" tantárgy keretein belül a NetBeans 7.0.1.-es fejlesztői környezetét használom. Leszögezném, hogy nem vagyok profi programozó.
A problémám a következő. Grafikus felületen programozok, és elég gyakran produkálja azt a NetBeans, hogy a behúzott Frame-eket nem jeleníti meg a futtatás során. Értem ezt úgy, hogy egy gomb vagy menüelem eseményénél láthatóvá teszem az InternalFrame-et, és 10-ből 8-szor nem nyitja meg. Mintha nem lenne felprogramozva az adott gomb vagy menüelem.
Ha ilyenkor kicsit állítok az ablakok méretén, akkor újra jó, de a következő futtatásnál megint átméretezi a saját kedve szerint az InternalFrame-ket, és kezdhetem megint manuálisan visszaállítgatni, hogy működjön. Mit ne mondjak, nagyon idegesítő.
Olyan is előfordul, hogy egy projekt tökéletesen lefut, elmentem, kilépek a NetBeans-ből, majd újra belépek, futtatom a projektet, és megint nem nyílnak meg a belső ablakok. (persze a projektben semmit sem módosítok)Próbálkoztam azzal, hogy megadok egy minimum és egy maximum méretet, de eredménytelen.
Valakinek van ötlete?
MOD: a NetBeans-t mindig frissítem, amint található valami update...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vallás
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest