- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiferayBalaz
csendes tag
Legyél te is innovátor!
Május 17-én Nyílt Napra invitál a Liferay, a Java alapú nyílt forráskódú portálrendszerek vezető fejlesztője.
Akit érdekelnek az új dolgok, az új technológiák, és akik kíváncsiak a nyílt forráskódú megoldásokra, azok a Liferay magyar csapatától bővebb információkhoz juthatnak a május 17-én megrendezésre kerülő nyílt napon a Liferay budapesti irodájában.
A Liferay portálmegoldást olyan cégek és intézmények használják, mint a Francia Védelmi Minisztérium, az ENSZ, a NASA, az Amerikai Egyesült Államok Légiereje, a Benetton csoport, az Allianz, illetve Magyarországon a Mavir, a Fundamenta, vagy a Raiffeisen Bank. A Water & Stone 2010-es évi Nyílt Forráskódú CMS piaci részesedésről szóló elemzése szerint jelen pillanatban a Liferay a legnépszerűbb Java alapú tartalomfejlesztő rendszer, világszerte egy 35 ezres közösség vesz részt a szoftver fejlesztésében.
Május 17-én a Liferay Hungary vezetői és fejlesztői bemutatják azt is, hogyan működhet egy fiatalos, szakmai csoportokból álló multinacionális cég a megszokott bürokrácia nélkül. Minden kérdésre szívesen válaszolnak, mely a nyílt forráskódúságot firtatja, miközben megismertetik az érdeklődőkkel a cég működését, és a Liferay legújabb fejlesztéseit.
Maximum 20 főt tudnak fogadni, így érdemes mihamarabb jelentkezni a sales-hu@liferay.com email címen.
További információ: http://www.facebook.com/LiferayHungary
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- iPad topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest