- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiferayBalaz
csendes tag
Legyél te is innovátor!
Május 17-én Nyílt Napra invitál a Liferay, a Java alapú nyílt forráskódú portálrendszerek vezető fejlesztője.
Akit érdekelnek az új dolgok, az új technológiák, és akik kíváncsiak a nyílt forráskódú megoldásokra, azok a Liferay magyar csapatától bővebb információkhoz juthatnak a május 17-én megrendezésre kerülő nyílt napon a Liferay budapesti irodájában.
A Liferay portálmegoldást olyan cégek és intézmények használják, mint a Francia Védelmi Minisztérium, az ENSZ, a NASA, az Amerikai Egyesült Államok Légiereje, a Benetton csoport, az Allianz, illetve Magyarországon a Mavir, a Fundamenta, vagy a Raiffeisen Bank. A Water & Stone 2010-es évi Nyílt Forráskódú CMS piaci részesedésről szóló elemzése szerint jelen pillanatban a Liferay a legnépszerűbb Java alapú tartalomfejlesztő rendszer, világszerte egy 35 ezres közösség vesz részt a szoftver fejlesztésében.
Május 17-én a Liferay Hungary vezetői és fejlesztői bemutatják azt is, hogyan működhet egy fiatalos, szakmai csoportokból álló multinacionális cég a megszokott bürokrácia nélkül. Minden kérdésre szívesen válaszolnak, mely a nyílt forráskódúságot firtatja, miközben megismertetik az érdeklődőkkel a cég működését, és a Liferay legújabb fejlesztéseit.
Maximum 20 főt tudnak fogadni, így érdemes mihamarabb jelentkezni a sales-hu@liferay.com email címen.
További információ: http://www.facebook.com/LiferayHungary
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest