- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Lortech #1968 üzenetére
Aham, mostmár világos.
Lenne még egy kérdésem, igazából valahol szeretnék elindulni.
Van egy másik feladat, amiben kivételkezeléssel kellene megoldani Kör kerületének, területének számítását.
A feladat így szól: A Program Kör osztályának konstruktora kapja paraméterként egy kör sugarát! Ha ez pozitív, akkor írja ki a konzolra a kör területét, kerületét, egyébként dobjon kivételt. A Körkerületterület osztály main metódusa hozzon létre két Kör osztályú objektumot! Az egyik sugara legyen 12, a másiké -7.5 egység.
Nos evvel odáig eljutottam, hogy a try-catch kivételkezeléssel megoldottam, hogy a sugár ne lehessen kisebb mint 1.
Gondom az, hogy nem tudom szépen megcsinálni, hogy a kivételkezelés után ne fusson tovább a program, hanem kiírja, hogy "nem valós sugár". Sajnos nekem kiírja a kivételt, viszont tovább fut a progi.
Legjobban örülnék neki, ha gyorsba valaki összedobná nekem, lássam mit rontottam el.
Köszönöm előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Háztartási gépek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple MacBook
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest