- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe1337
csendes tag
Hali!
Kaptam egy feladatot az egyetemen, mégpedig egy webshop kedvezménykezelését kell szimulálni egy servlettel, olyan szinten szabad kezet kaptam a feladathoz, hogy pl. a terméklistát én adom meg, a kedvezménytípusokat is (pl. 2-t fizet 3-at kap stb.)
A feladat konkrétan az, hogy "A servlet kérje be egy űrlapon termékenként a termékek darabszámát. A válaszban jelenítse meg az
eredeti űrlapot, a megadott darabszámokkal, ez alá írja ki a kosár eredeti árát, kedvezményes árát és a kedvezménytípus nevét".Nos sajnos eléggé gyerekcipőben járok servletek terén, az idő pedig nagyon szorít, ha valaki
lenne olyan kedves, segítőkész és egy nagyon alap forráskódot vagy legalább egy-két tippet, kis segítséget az elinduláshoz adna, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Notebook -50% i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest