- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe1337
csendes tag
Hali!
Kaptam egy feladatot az egyetemen, mégpedig egy webshop kedvezménykezelését kell szimulálni egy servlettel, olyan szinten szabad kezet kaptam a feladathoz, hogy pl. a terméklistát én adom meg, a kedvezménytípusokat is (pl. 2-t fizet 3-at kap stb.)
A feladat konkrétan az, hogy "A servlet kérje be egy űrlapon termékenként a termékek darabszámát. A válaszban jelenítse meg az
eredeti űrlapot, a megadott darabszámokkal, ez alá írja ki a kosár eredeti árát, kedvezményes árát és a kedvezménytípus nevét".Nos sajnos eléggé gyerekcipőben járok servletek terén, az idő pedig nagyon szorít, ha valaki
lenne olyan kedves, segítőkész és egy nagyon alap forráskódot vagy legalább egy-két tippet, kis segítséget az elinduláshoz adna, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged