Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
x123456 #1924 üzenetére
Ez most csak egy ötlet, de szerintem meg lehet oldani.
Most olvastam, hogy a statikus metódusok compile-time bindingon mennek át, tehát ha az ősosztályban hivatkozol egy saját statikus metódusra közvetlenül, akkor biztosan az ősosztályé fog meghívódni.
Viszont ha reflekciót használsz, akkor meg tudod hívni név alapján.
Úgyhogy megpróbálhatnál az ős- és leszármazott osztályban is egy azonos nevű factory metódust írni, és azt a main()-ben GetClass().GetMethod("xxx") és az Invoke() segítségével meghívni.
Annyi mondjuk a csavar csak, hogy a main() metódust indításkor meg kell határoznod, melyik osztályban keresse a JVM
De úgyis csak kísérletről van szó, nem?
Élő rendszerekben ez nagyságrendekkel bonyolultabb, általában frameworkök vannak az életciklusokra, a cserélhetőségre meg ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest