Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
üdv, java házi ügyben érdeklődnék, nem kötelező a házi, pénteken kell bemutatni.
gondoltam csinálok egy ilyen pocokleütős játékot, egy 3x3-as játékmező, véletlenszerűen megjelennek a pockok, és ha rákattintasz pontot kapsz.
Viszont még egy hátteret se lehet javaban rendesen beállítani, ez ügyben kérnék tanácsokat.
Az alapötlet, hogy van egy Frame, abba berajzolom a hátteret, aztán rápakolok mindenféle Panel-t. pontosabban egy 3x3 -as gridlayoutot, alá meg még egy panelt pár gombbal, új játék, kilépés ilyenek.
De mivel rutinom 0, ezért fordulok hozzátok, hogy nagyvonalakban ti hogy oldanátok meg. MVC szemlélettel kell megoldani.
(ha ez jelent valamit bme-re járok és lófaszt se tanítottak java-ból csak egy nyamvadt sakkprogramot copypasteltünk össze, amiből semmit se lehet érteni miért pont úgy csinálták ahogy. mármint hogy melyik kód mit csinál azzal tisztában vagyok, csak hogy mér pont úgy építették fel..)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest