Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
üdv, java házi ügyben érdeklődnék, nem kötelező a házi, pénteken kell bemutatni.
gondoltam csinálok egy ilyen pocokleütős játékot, egy 3x3-as játékmező, véletlenszerűen megjelennek a pockok, és ha rákattintasz pontot kapsz.
Viszont még egy hátteret se lehet javaban rendesen beállítani, ez ügyben kérnék tanácsokat.
Az alapötlet, hogy van egy Frame, abba berajzolom a hátteret, aztán rápakolok mindenféle Panel-t. pontosabban egy 3x3 -as gridlayoutot, alá meg még egy panelt pár gombbal, új játék, kilépés ilyenek.
De mivel rutinom 0, ezért fordulok hozzátok, hogy nagyvonalakban ti hogy oldanátok meg. MVC szemlélettel kell megoldani.
(ha ez jelent valamit bme-re járok és lófaszt se tanítottak java-ból csak egy nyamvadt sakkprogramot copypasteltünk össze, amiből semmit se lehet érteni miért pont úgy csinálták ahogy. mármint hogy melyik kód mit csinál azzal tisztában vagyok, csak hogy mér pont úgy építették fel..)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Synology Ds418j Nas
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest