Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
üdv, java házi ügyben érdeklődnék, nem kötelező a házi, pénteken kell bemutatni.
gondoltam csinálok egy ilyen pocokleütős játékot, egy 3x3-as játékmező, véletlenszerűen megjelennek a pockok, és ha rákattintasz pontot kapsz.
Viszont még egy hátteret se lehet javaban rendesen beállítani, ez ügyben kérnék tanácsokat.
Az alapötlet, hogy van egy Frame, abba berajzolom a hátteret, aztán rápakolok mindenféle Panel-t. pontosabban egy 3x3 -as gridlayoutot, alá meg még egy panelt pár gombbal, új játék, kilépés ilyenek.
De mivel rutinom 0, ezért fordulok hozzátok, hogy nagyvonalakban ti hogy oldanátok meg. MVC szemlélettel kell megoldani.
(ha ez jelent valamit bme-re járok és lófaszt se tanítottak java-ból csak egy nyamvadt sakkprogramot copypasteltünk össze, amiből semmit se lehet érteni miért pont úgy csinálták ahogy. mármint hogy melyik kód mit csinál azzal tisztában vagyok, csak hogy mér pont úgy építették fel..)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mellanox ConnectX 4 CX4121A 2x 25Gbit SFP28/SFP+
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- 2db Ubiquity 10 Gbps SFP+ Direct Attach Cable (DAC) kábel - 1m
- TP-Link Omada ER605 prosumer gigabit VPN Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest