- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- OLED TV topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Najó mostmár a faszom kivan ezzel a szarral. Ebben a hülye fosban nem lehet egyszerűen fejleszteni, mert az idő 90%-a azzal megy, el hogy az értelmetlen hibaüzenetekkel, vagy sokszor egyáltalán hibaüzenet nélkül, de valamiért mégsem működő oldalt próbálom configolni, úgy tippelgetve, próbálgatva mivel tele van iratlan korlátozásokkal, rejtett hülyeségekkel. Múltkor is mikor először próbáltam, sehogy sem működött, azért sem. Letöltöttem valahonnan egy működő jsf projektet, bemásoltam, majd ctrl-v be az általam írt dolgokat, és működött. Eközben meg az egész project mindenestül ugyan az volt amit írtam!
Most is megint, nem hajlandó betölteni egyik oldalt sem, mindig a rohadt requested resource not available. Közben a jboss külön indítva azt írja, nem tudja indítani a projektet, mert web.xml (ennyi amit ír), eclipse-ből ezt nem írja, viszont áll starting...-nál úgy hogy elvileg az indítás végére ért, mert írja mennyi idő alatt indult el a szerver, de persze semmit sem lehet elérni ott sem. Sőt indítottam egy tetű teljesen úgy projektet, az sem megy, és persze semmi sem lett állítva ezen a foson.
CHKJ3000E: WAR Validation Failed: org.eclipse.jst.j2ee.commonarchivecore.internal.exception.DeploymentDescriptorLoadException: WEB-INF/web.xml Grog Unknown 1213697018991 1718
Ez a vadiúj projekt, amit a gép generált semmit se írtam bele. A web.xml is ottvan a helyén, ez a fos meg beleköt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Parkside szerszám kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- BMW topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xbox One S All Digital eladó!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest