Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

Najó mostmár a faszom kivan ezzel a szarral. Ebben a hülye fosban nem lehet egyszerűen fejleszteni, mert az idő 90%-a azzal megy, el hogy az értelmetlen hibaüzenetekkel, vagy sokszor egyáltalán hibaüzenet nélkül, de valamiért mégsem működő oldalt próbálom configolni, úgy tippelgetve, próbálgatva mivel tele van iratlan korlátozásokkal, rejtett hülyeségekkel. Múltkor is mikor először próbáltam, sehogy sem működött, azért sem. Letöltöttem valahonnan egy működő jsf projektet, bemásoltam, majd ctrl-v be az általam írt dolgokat, és működött. Eközben meg az egész project mindenestül ugyan az volt amit írtam!

Most is megint, nem hajlandó betölteni egyik oldalt sem, mindig a rohadt requested resource not available. Közben a jboss külön indítva azt írja, nem tudja indítani a projektet, mert web.xml (ennyi amit ír), eclipse-ből ezt nem írja, viszont áll starting...-nál úgy hogy elvileg az indítás végére ért, mert írja mennyi idő alatt indult el a szerver, de persze semmit sem lehet elérni ott sem. Sőt indítottam egy tetű teljesen úgy projektet, az sem megy, és persze semmi sem lett állítva ezen a foson.

CHKJ3000E: WAR Validation Failed: org.eclipse.jst.j2ee.commonarchivecore.internal.exception.DeploymentDescriptorLoadException: WEB-INF/web.xml Grog Unknown 1213697018991 1718

Ez a vadiúj projekt, amit a gép generált semmit se írtam bele. A web.xml is ottvan a helyén, ez a fos meg beleköt.

Új hozzászólás Aktív témák