- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
helllo, adott egy java 8 (adoptopenjdk) maven springboot projekt.
Innen egy webservicet használnék (ekáer), úgy tűnik resttemplate-el. A programozás része eddig egyszerű volt, de a rendszergazda rész megint szívat, mivel köszönhetően a tetves google-nek ez is SSL...
Jön is az imádottsun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target
Ezen szeretnék túljutni a lehető leggyorsabban, és legegyszerűbben. Nem érdekel az úgynevezett "biztonság". Hordozhatóvá szeretném csinálni, ilyen cacertes minden gépen ahol fut létrehozós, mindent servicet amit használ letöltős dolgokat el szeretném kerülni.
Azt szeretném, hogy az intellij fejlesztőkörnyezetből, meg war-ba csomagolva és akárhol indítva is ugyanúgy működjön, mindenféle gépenként rendszergazdás tákolás nélkül.
úgy szeretném mint böngészőből, be az url azt jóvan, működik, nem cert marháskodik.Hogy érhetem el ezt? Googlen nem működő, vagy nem ide vonatkozó, vagy hiányos leírásokat találtam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest