Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
konkrétan azt szeretném elérni, hogy van egy veletlen nevű változóm, ami egy 0-8-ig terjedű szám (ezzel kreálom azt, hogy a 9 szám közül melyik váltson zöldről pirosra (értelemszerűen ezt kell majd lenyomni a billentyűzeten ahhoz, hogy kapjon a játékos egy pontot)), ez alapján csinálnék egy elágazást (jelenleg 9 darab if, de majd bevágom case-be őket
), hogy ha veletlen=0 & GAME_A_PRESSED!=0, akkor pontszam++, else pontszam=(pontszam-1). Na ilyenből csináltam 9 fajta IF-et, csak az a bajom, hogy állandóan növeli a pontszám értékét teljesen függetlenül attól, hogy hozzányúltam-e a billentyűzethez vagy sem.
Ráadásul én a 2,4,5,6,8 gombokkal úgy számoltam, hogy azok működnek UP,LEFT,FIRE,RIGHT,DOWN gombokként, de a keyStates-ük mindnek 0
Így hiába teszem bele az elágazásokba őket, nem fogja érzékelni a program, ha megnyomtam
Remélem úgy nagyjából világos mit szeretnék elérni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy ha veletlen=0 & GAME_A_PRESSED!=0, akkor pontszam++, else pontszam=(pontszam-1). Na ilyenből csináltam 9 fajta IF-et, csak az a bajom, hogy állandóan növeli a pontszám értékét teljesen függetlenül attól, hogy hozzányúltam-e a billentyűzethez vagy sem.
Ráadásul én a 2,4,5,6,8 gombokkal úgy számoltam, hogy azok működnek UP,LEFT,FIRE,RIGHT,DOWN gombokként, de a keyStates-ük mindnek 0
Remélem úgy nagyjából világos mit szeretnék elérni