- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
don dante #9701 üzenetére
Igen, de ők alap BCLK -val, és csak szorzó emeléssel gondolták. Úgy 41x100MHz=4.1GHz. Nekem így fut, 1.06V, teljesen stabil, melegedésről sosem hallott, most így a hidegben 1db béka segge alá korlátozott ventivel Noctua D14 -el 60C alatt marad. Na ezzel csak annyit, hogy próbálkozz még, mert sokallom a hőfokjaidat nagyon.
#9672 Feree13 nem, nincs igazad. Fix feszültséggel sokkal jobb eredményeket lehet elérni, mint offsettel. A baj az, hogy offsettel itt rajtam kívül több mindenkinek csak a nyűgje van, ergó biztos van 1-2 szerencsés flótás akinek épp jól jön ki, a többiek meg nem is veszik észre a hibát... Load alatt nem tudsz offsettel sem kevesebbet adni, mint Fix fesszel, hiszen megvan, hogy mennyi kell neki. Idle -ben meg rohadt mindegy, hogy pl.: én esetemben 1.06V -ot vagy 0.89V -ot kap. De ezt még Sandy Bridges időkben lemérték, fogyasztás változatlan volt, procit meg nem rongálja, mivel nem adok alá eszetlen mennyiségű áramot... Ennyi a titka, hogy csak ésszel, határokon belül. Ha meg nem így csinálod, akkor teljesen mindegy, hogy csak load alatt kapja az 1.5V -ot, előbb utóbb degradálódni fog, teljesen mindegy, hogy 2.75 vagy 3 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged