Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
igen bocsi bankártya számot akartam. a lejárat dátumához mind1 mit irok be nem? azt nemtudom honnan szüljem ki. hogy a 3 a betüs sec kodot miért nem fogadja el azt nemtudom. eddig jo volt, csak letiltottam itunsban h véletlenül se tudjak letölteni fizetöset, de most ráakadtam egy játékra.....
-
-
-
Mtt
tag
Az én konfigomon (2001-ben vettük a gépet
) nagyon lassú az iTunes ezért ezt vagy őt használom (a másodikat egy PH!-s srác írta), nem tudom kinek van még rajtam kívül 1,6-os procija...
Én olyan lejátszási lehetőséget keresek, ami a régi hifimen volt, hogy amikor hallgatok valami már előre berakom az utána következő pár számot, amit akarok majd. Gondolom van ilyen, csak még nem találtam meg.
-
-
-
hakos1987
őstag
nah most beégtem, köszi
egyébként ugyan az a helyzet....amúgy miért nem az ipodból olvassa ki az 1. üzembehelyezés dátumát? ennek így nem sok értelme van, mint mondtam, ha számlám lenne a vásárlásról, akkor tudnám a garanciát érvényesíttetni, illetve a pontos lejárat dátumát....
-
hakos1987
őstag
-
Stifler93
tag
Akkor leírom részletesen. Vinyómon van egy Zene nevű mappa. Ebben a mappában vannak a zenéim, egyikhez sincs se borító, se lyrics hozzárendelve. Kijelöltem az összes zenét és áthúztam (rámásoltam) iTunes-ban az iPod Music mappába. Itt, az iPod Music mappán belül szerkesztettem az összeset. Remélem így már érthetőbben írtam.
-
KisApám
addikt
Köszi!
Akkor Discovery és nem kell semmi más, hogy a pdf-et és a többit megnyithassam...Az iPodon hova mentsem le az anyagot, hog lássa is a gép és megnyitható legyen?
Csak a működésére lenék kíváncsi, hogy ne találgassak, mert ha van pár jó segítőkész ember itt, aki már csinált ilyet, az biztosan tudja.
Hopp, visszaolvastam, ott már írtad
Este otthon próbálkozom.
-
KisApám
addikt
1. Letöltöttem a Discover Wifi-t.
2. Elindítom a iPodon ezt.
3. Az megjelenít valamilyen linket.
4. ezt beírom a számítógép böngészőjébe
5. ezek után ezen keresztül fel tudom tölteni a pdf dokumentumot az iPodra.No meg gondolom kell egy pdf olvasó az iPodra.
Egy ReflowPDF progit találtam (free) az apple store-ban, letöltöttem, gondolom az jó lesz az olvasáshoz, ha egyáltalán sikerül feltöltenem a gépre. -
AloeVera
tag
Két lehetőséged van, de mindkettőhöz van egy közös lépés: fel kell venned a zenéidet az iTunes Library-be
Öööö... Ha a Manually manage music and videos opció be van állítva, drag&droppal rá lehet húzni iTunesban az iPodra a file-okat Explorerből (vagy Finderből) anélkül, hogy a Library-be bekerülnének.
-
-
hakos1987
őstag
köszi, igen, utána néztem a part no-nek és valóban, 2. gen, de a srác korrekt volt és visszautalt 5K-t, így igazából nem szomorkodok. Érdemes viszont az új firmware-t feldobni? ha jailbreaket szeretnék, nem jobb a 2-es fw? mert valahol mintha olvastam volna, hogy újraindítás után újra kell csinálni. Vagy az csak az ,,ál" 3 gen 8gb-ra vonatkozik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest