- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Tomee
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #9963 üzenetére
Nekem nem látja az Apps dolgokat,Zenét képet stb... igen. De szétnéztem kicsit és sokaknak ez a baja.
Az mondjuk gáz, hogy az app tartalom szinkronizációt nem lehet egyszerűen megoldani.
-
K.Tomee
csendes tag
válasz
Don't Panic #9959 üzenetére
köszi a tippet! Megnézem mire is jó ez a progi.
-
K.Tomee
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek arra valami ötlete, hogy miként tudom az ipod touch 1G-ről az összes programom/játékok és azok állásait átvarázsolni 3G iphone-ra?
Lehet én vagyok a lüke, de nem találtam erre még megoldást. A progikat átraktam, de csak úgy tette fel, mintha újonnan telepítettem volna őket. -
-
K.Tomee
csendes tag
válasz
AloeVera #5431 üzenetére
Letöltésnél és azt írja folyton, hogy a user name vagy a password incorrect, ami a valóságban nem igaz. Már mindenféle módon próbáltam és a gépeimen, mobilomon hibátlanul működik a fiók elérése, itt nem akarja. Ráadásul teljesen jól működött egy korábbi frissítésig. A böngészőben működik.
-
K.Tomee
csendes tag
Még egy dolog eszembe jutott. A levelező nem viszi a freemail fiókomat. Már elég régóta, pedig a 2.3 előtti firmwarrel vitte rendesen. Csak érdekesség képen valakinek megy rendesen?
-
K.Tomee
csendes tag
Duplázódást egyenlőre úgy orvosoltam, hogy iTunes-ból az album kitöröl utána ipod lefrissít majd album visszarak ismét frissít és akkor már csak egyszer jelenik meg, illetve az albumkép is rendbe jön aminél ez volt a probléma. Itt azonban észrevettem egy iTunes hiányosságot. Legalábbis szerintem az. Ha kitörlök egy albumot és utána visszarakom azt a play count eltűnik azaz úgy érzékeli, mintha új album volna.
-
K.Tomee
csendes tag
Szerintetek mit lehet azzal kezdeni, hogy mióta frissítettem az iTunes-t azóta van két albumom ami kétszer jelenik meg de csak az ipdon. És van három album aminek sehogyan sem tudom beállítani az albumképét :S Megjegyzem iTunes frissítés előtt az ég világon semmi problémám nem volt.
-
K.Tomee
csendes tag
Sziasztok. Nekem 2008 januárja óta van touchom. Elég sokat használom. Ami bosszant, hogy a fényérzékelője valószínűleg készen van, mert csak manuális fényállításnál hajlandó változtatni. És néha mintha vibrálna is. Soha nem ejtettem le és vigyáztam is rá. A legbosszantóbb, hogy semmilyen azaz Nulla leírást találtam hozzá. Azaz az apró feature-ök hogyan hozhatóak elő belőle. Pl screenshotot egyszer valahogy csináltam, de azóta se tudom hogy :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Forrmell.enn
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest