- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
manutdzoli #566 üzenetére
Ilyet nekem akkor sikerült, mikor babráltam az itunessel... Egy itunes reinstall megoldja , gondolom rajtad is az segített.
Más:
Sajnálattal vettem észre, hogy se a táccsot, se az ifónt nem lehet semmi itunes-helyettesítő progival használni!
De kitaláltam valamit. Észrevettem, hogy touch a régi 5g-s videommal ellentétben már mp3 formátumban tárolja a zenéket.
Viszont még mindíg csak az itunes databéz fájl alapján hajlandó megjeleníteni őket. Olyant is olvastam, hogy nem fontos az itunes/music könyvtárban lennie a zenéknek, hogy használhasd őket (természetesen a DB fájlban benne kel lhogy legyenek)
Na most akkor miért nem ír valak iegy olyan appot a kütyüre, ami futtatáskor beolvassa egy előre beállított mappa tartalmát(tegyük fel /music a mappa neve, de kellő körültekintéssel megoldható hogy a gyökérkönyvtár összes mp3-at tartalmazó mappáját olvassa) és az abban található mp3 fájlokat szépen beleheggeszti az itunesDB-be?Ez mindenkinek örömbódottág lenne , mert egyszerűen csak felhajigálná a zenéket a cuccra, elindítaná az imént iktalált okosságot, aztán ugyanott lenne, mintha itunessal küszködte volna fel a sok jó muzsikát.
A dologhoz minden adott, sőt, mostmár az SDK is . Az itunesdb file felépítése nem túl bonyorult, sőt a kezeléséhez szükséges dolgok is megtalálhatóak, tehát nem lenne nehéz... Sőt, itunes-t használó motorola mobiltelefonokhoz létezik egy java alkalmazás, ami ugyanezt csinálja, tehát scanneli a könyvtárak tartalmát, majd belegyógyítja az itunesdb-be.
Az már csak pár egyszerű beállítás kérdése, hogy a file tartózkodási könyvtárát állítaná be playlistnek.
Nem tudom, hogy az SDK mennyire enged hozzáférést a dolgokhoz, de ha valamiért nem is lehetne kivitelezhető , akkor is meg lehetne írni a programot, csak nem lenne hivatalosan kiadható/futtatható. Egy ilyen programot mondjuk C-ben pc-re egy kis küszködéssel meg is tudnék írni, de ez sajnos nagyon kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ASUS routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest