Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsigus

őstag

Sziasztok

A 2008-ban vásárolt ipod touch 2G-m mostanában elkezdett furcsaságokat művelni.

Nagyjából egy héttel ezelőtt vettem észre, hogy egyszer csak "megállt" az órája. Du. fél 3-kor hajnali egyet mutatott, és egyáltalán nem lehetett feloldani a képernyőzárat (hiába húztam többször is, semmi). Utána egy pár napig állt a táskámban, majd most az új fejhallgató vásárlásakor nem szólt csak az egyik oldali hangszóró. Azt hittem, hogy gyári hibás a fejes, és már azon gondolkoztam, hogy hogyan fogom elintézni a garit, de kipróbáltam a PC-n és rendesen működött.

Nyomtam egy visszaállítást az iTunes-ban, majd aznap minden jó volt. Ma délután azonban megint elkezdte a "hülyeségeit" visszaállítottam egyszer, jó volt kb. 30 percig, aztán úgy hogy a zene szól (azóta is) ismét befagyott, és nem tudom feloldani.

Találkozott már valaki hasonló problémával? Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a választ.

szerk.

Még egy dolog: a 4.0-s frissítés óta nem szül a hangszórója. Sajnos nem tudom downgradelni, de gondoltam akkor már erre is rákérdezek. Annyira nem fontos, mert szinte soha nem használtam, de kíváncsi vagyok miért lehet.

Új hozzászólás Aktív témák