Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Sziasztok
A 2008-ban vásárolt ipod touch 2G-m mostanában elkezdett furcsaságokat művelni.
Nagyjából egy héttel ezelőtt vettem észre, hogy egyszer csak "megállt" az órája. Du. fél 3-kor hajnali egyet mutatott, és egyáltalán nem lehetett feloldani a képernyőzárat (hiába húztam többször is, semmi). Utána egy pár napig állt a táskámban, majd most az új fejhallgató vásárlásakor nem szólt csak az egyik oldali hangszóró. Azt hittem, hogy gyári hibás a fejes, és már azon gondolkoztam, hogy hogyan fogom elintézni a garit, de kipróbáltam a PC-n és rendesen működött.
Nyomtam egy visszaállítást az iTunes-ban, majd aznap minden jó volt. Ma délután azonban megint elkezdte a "hülyeségeit" visszaállítottam egyszer, jó volt kb. 30 percig, aztán úgy hogy a zene szól (azóta is) ismét befagyott, és nem tudom feloldani.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a választ.
szerk.
Még egy dolog: a 4.0-s frissítés óta nem szül a hangszórója. Sajnos nem tudom downgradelni, de gondoltam akkor már erre is rákérdezek. Annyira nem fontos, mert szinte soha nem használtam, de kíváncsi vagyok miért lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- EAFC 26
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- További aktív témák...
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest