Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Ettől féltem... Keresnék illetve kerestem, de sajnos nem találtam sehol, ilyen tárkapacitással lejátszót, azt hiszem 32 gigás volt a legnagyobb... Nem lenne bajom a lejátszási listával, ha nem kéne egyesével kb 10 ezer zenefáljhoz megszerkesztenem az ID3 tag-et... Bakker ember nincs akinek ennyi szabad ideje lenne, hogy ezzel szarakodjon... De próbálom akkor emészteni

tylerddd: én este felraktam a laptopra az iTunes-t volt rajta 1-2 gigányi zeném, de fogtam és ömlesztve odacuccolta a zenéket, és mivel fáljnevet én nem látok, volt amelyikről fogalmam sem volt hogy micsoda

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest