Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence123
csendes tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Köszi szépen! A felhasználási terület miatt (biciklizés, edzés, város stb.) nem fontos a lehető legjobb hangzás - a sima Apple tökéletsen elegendő volt ilyen feltételekhez. A gyári fülhallgató sajnos saját hibám miatt ment tönkre, így ez után vettem egy Sennheiser MX270-et, ami hangzás terén nem szolgált sok újdonsággal, viszont a célnak megfelelt, és az ára sem volt vészes(egyetlen hátulütője az "L" alakú jackdugó, ami az esetek 90%-ban persze jól működik, kivéve az iPodoknál
főleg mivel nekem egy 2gen Shufflem van, nem a legkényelmesebb így), viszont így nagyjából egy év után, a jackdugónál kezd sajnos megtörni a vezeték, de még egyáltalán nem vészes, viszont elszomorító, ennél még az Apple fülhallgatója is jobban bírta
bár valószínűleg az említett L alakúr jack az oka... Ezért is gondoltam most erre a megoldásra - árban, és kialakításban is megfelelne, kérdés már csak a minősége.(most látom csak mennyi helyesírási hiba van az előző kommentemben, fú de szégyenletes
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
főleg mivel nekem egy 2gen Shufflem van, nem a legkényelmesebb így), viszont így nagyjából egy év után, a jackdugónál kezd sajnos megtörni a vezeték, de még egyáltalán nem vészes, viszont elszomorító, ennél még az Apple fülhallgatója is jobban bírta
)