- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Nertpaelg
üzenetére
na jó, azért az még sem állapot, hogy memcseréhez szét kell szedni az egész gépet

viszont bíztató hírek számomra, hogy ad1: van egy apple szervíz, ahol 9ropiért kapok zsír új 30gigás vinyót, ha arról van szó
még bíztatóbb: találtam egy 16gigás, ZIF csatis SSD-t itt ph-n, már csak az ára a kérdés. nem lenne rossz kikerülni a merevlemezt és beletolni egy 16gigás SSD-t
viszont ami felmerült még bennem, mint lehetséges probléma:
a sima ZIF csatlakozónak egyenes a szalagkábele [link]
viszont amit meg a neten láttam, hogy ipodba való, az rohadtul nem az [link]
és apple bácsinál sose lehet tudni, lehet az van, mint a kezdeti ipodok jack dugójával, hogy elvileg jónak kellett volna lennie bele bármilyen füles (mivel jack dugó) és gyakorlatilag mégis csak saját fülessel működött.
az a baj, hogy én igazából tényleg tök szívesen kísérletezek, de sajnos pénzbe kerül minden
Új hozzászólás Aktív témák
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest