- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az én álláspontom, hogy amit nem minimum egy agybadugós sennheiserrel hallgat az ember az csak cincogás. Tényleg. El nem tudom képzelni más fülessel hallgatni....akkor inkább megvárom amig hazaérek, hogy hangszóróból halljam. Ég és föld. Egyébként meglepően jó az Ipod gyári fülese (a többihez képest).
Nekem Senn. CX-300 volt (1. szériás). Annak nagyon szép mélyei voltak. Vettem egy CX-55-öt. (már nem gyártják, de valahol a CX-500 felé van kb. ha jól tudom minőségben) Ez pedig egy újabb lépcső volt. Mintha előttem zenélnének olyan érzés.
Tehát a fülesnek sokkal nagyobb a szerepe, mint a lejátszónak.Hogy miért vettem IPod-ot? Mert Mac-em lett, berendezkedtem Itunes-ba és nagyon vágytam egy jól kezelhető lejátszóra (D2 nem nagyon vált be ilyen téren) ami fullosan komunikál az itunes-al. Pl. videót Quicktime-ba lejátszok. Megnyomom, hogy "share with Ipod" és beküldi itunes-ba átkonvertálva. Már csak át kell húznom az Ipod-ra. Ez fogott meg.Az ilyen baromi egyszerűen, tökéletesen működű "workflow"-k.
Meg megjelent az 5G-s nano, amiben végre van rádió, meg poén a kamera, meg hát Apple.Lehet azt mondani, hogy "hú persze,mer azér mer Apple", de baromi jó érzés ez az egész. "beleestem a hálóba". Rájöttem, hogy nekem fontosabb az egyszerű gördülékeny irányítás (nem a nano-irányításra gondolok!
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.Szerk: egyébként a Sony-k meg az iaudio-k tényleg nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Magisk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- További aktív témák...
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.