Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiky00
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!

Lenne egy problémám!Ami szerintem elég nagy.
Van egy iPod nanom 2GBos első gen.ez még nem baj
De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni 
Kérlek valaki aki talakozott mar valami ijesmivel vagy van valami 5lete akorr segitsen!!!KÖSZÖNÖM!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni