Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Ismet csengohang valasztasban szenvedek!
( gyari legyen , mai top zene , regi zene , stb ... ) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
CharlieDrop #99397 üzenetére
Feltartották szegény A3-ast.
B-L-A-C-K: na, legalább befizette a regadót.
-
B-L-A-C-K
titán
Megyek át a piacra hogy a déli kajához bevásároljak, jövök ki a parkolóban előttem állt egy Ferrari F12 Berlinetta (ez az egyik legerősebb Ferrari, 741 lóerős, új ára valami ~100 milla). Mondom berakom a kocsiba a cuccaim, és csak megnézem mert sose láttam még ilyet...Indulok oda, erre jön egy kis 150 centis papa, kis csöves ruhában a kezében az a falusi színes csíkos táska, gondoltam ő is szemügyre veszi a gépet...Hát persze beszállt azt elment vele...
-
törölt tag
Srácok! Csak nekem újdonság hogy még mindig van iOS 6 csengőhang?! Marimba néven? Tök meg örültem neki. Retro fless.
-
gyuromoj
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
-
törölt tag
válasz
radi8tor #99375 üzenetére
Részemről az az értelme, bár én különleges eset vagyok, hogy nincs számítógépem. Már pár éve eladtam az utolsó laptopomat is, teljesen jól megvagyok nélküle. Így viszont nincs lehetőségem iTuneson másolgatni. Mindent telefonon intéztek. Csak be rakom a kedvencek köze a jo zenéket es letölti offlineba. Havi ~1500forintot megér.
-
GALARDO
addikt
Na, szembeköptem magamat...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
CharlieDrop #99366 üzenetére
Én tegnap 9 órát tekertem.
-
r3dsnake
nagyúr
Bár röhejesen kevés Cyberpunk köreihez képest, de itt a mai.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #99350 üzenetére
Már kajak érdekel mekkora a kezed. Ettől kisebb? Csak azért mert nekem sincsen nagy kezem, de az 5S-t én is simán átérem.
-
Zjunior
veterán
2.Kapufa!:/
Jó a meccs! -
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #99350 üzenetére
Tőlem lefotózhatod, ezzel csak azt bizonyítod,h kicsi a kezed
Lefotózhatom, hogy én meg simán átérem, de ettől miért lesz jobb bárkinek is?
Mindenki megértette már hónapokkal ezelőtt,h te a világ végezetéig 5S-t fogsz használni, ha nem jön új 4"-os modell, itt lenne az ideje, hogy megértsd, nem minden embernek ugyanakkora a keze és nem feltétlen a te kézméreted az etalon. -
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #99345 üzenetére
Vagy az átlagos vagy a kényelmes szó értelmezésével vannak bajok. Vagyis igazad van részben, nem kényelmes az 5S, mert túl kicsi a kijelzője
Esetleg számodra túl nagy a kijelző, de ha valóban átlagos a kezed, akkor nagyon fura elképzeléseid vannak a kényelmes kijelzőméretről, mert átlagos méretű kézhez ma már kicsi az 5S, főleg szélességre, már megjelenéskor sem tetszett,h nem lett szélesebb, mivel mellégépelni ugyanolyan könnyű rajta, mint 4S-en volt. -
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #99332 üzenetére
Beláthatnád, hogy nagyon egyedül vagy ezzel, ami nem feltétlen baj, csak ne úgy hangoztatnád ezt az 5S is nagy néha dolgot, mintha mindenki számára így lenne.
Nagyon kis kézzel kell ahhoz rendelkezni, hogy az 5S nagy legyen, én átlagos kézmérettel simán átérem átlósan is a kijelzőt. i6-ot már nem érem át kényelmesen, de ott is megoldható a dolog. -
törölt tag
válasz
Zjunior #99340 üzenetére
Számomra úgy nézett ki a dolog hogy kapásból elutasítottam az i6ot mikor szóba került hogy le kell cserélni a jó öreg 4emet. Aztán meg tudtam hogy nem kell szenvedni azzal hogy fel érem-e a tetejét akkor úgy döntöttem i6 lesz. El is mentem a szolgáltatóhoz ott nyomkodtam egy jó darabig aztán oda sétáltam a pulthoz es kértem egy 5S-t. Nem mondom hogy szar. De nekem a sarkos formavilág is jobban bejött. Es nem jó a fogása sem. Úgyhogy én kitartok az 5S mellett ami számomra az utolsó "igazi iPhone" amíg csak lehet.
-
törölt tag
Nekem is gold 5s van, es szerintem ez a legszebb. Sima 5ből a fekete is tetszett 5s-ből nem. I6ból viszont csúnya a gold.
(#99336) Zjunior: 5s-en nincs. -
törölt tag
-
madgie
titán
válasz
Gergőke88 #99333 üzenetére
A Oneplus One kisebb, mint a 6 Plus és már azt mérhetetlenül utáltam a böszme méretei miatt...
Amúgy volt már 3G-m, két négyes, két ötös, egy 5S, egy hatos (csak iPhone fronton). Az i6 (4.7") még szerintem jó mindennapos, zsebbenhordósnak is, de felette már nem igazén kényelmes nekem.
-
GALARDO
addikt
válasz
madgie #99326 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nem fér el sehol, ha nem hallgatnék útközben zenét, akkor folyton csekkolnom kéne megvan-e még, mert annyira nem érzem....
....Ja lehet, hogy én más méretű, és fazonú nadrágot hordok?
Hihetetlen, hogy minden héten előjönnek ezek a full egyénfüggő dolgok. Megakadt a lemez, srácok?
Cicus: Sicc, nem előzünk!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pana0017 #99315 üzenetére
Nekem is 5S van most, előtte vagy 3 i6-om és 1 i6+-om volt. A 3 típus közül egyértelműen az i6 a legjobb, csak így több mint fél év után meguntam, így most visszamentem 5S-re. I6 aksija sokkal jobb, nálam vagy +2 óra használattal simán többet tudott, illetve közel sem melegszik annyira mint az 5S. Viszont ha a kijelzőméretet nem vesszük előnynek vagy hátránynak, akkor az említett dolgokon kívül mást nem nagyon vesszél észre az i6-tal szemben. Teljesítményben még nem jön elő az a plusz amit tud, játékoknál sem nagyon tapasztaltam.
-
r3dsnake
nagyúr
Van valakinek közületek Nintendo 3DS-e?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
B-L-A-C-K: jól jött ki neki a lépés.
Azért 30-as tábla az 30-as tábla. -
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest