- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #27013 üzenetére
Ez mondjuk igaz, a beszédstílus az változik a nyelv sajátosságai miatt
De én ettől nem félnék, ahogy tehetem, megyek külföldre, mivel itt bármikor összeomolhat az ország és nincs kedvem tovább ilyen körülmények között tengetni napjaimat, egyre inkább azt érzem, hogy ahogy tehetem, menekülnöm kell innen, ami egyáltalán nem jó, mivel itt kell hagynom a családot, barátokat, szülőhelyemet és mindent, amit ismerek. De még most jár a legkevesebb veszteséggel a dolog, így minél korábban bele kell vágnom a dologba.
Amúgy ez szerintem is szemétség,h a nyelvvizsgán a formális dolgokra mennek rá, így lehet, hogy egy komolyabb (IELTS,TOEFL, Cambridge) C1-el sokkal jobb a formális angolod, mint sok anyanyelvű embernek, tőlük mégse kérnek nyelvvizsgát, csak ugye az érettségit, ami jóval egyszerűbbDe ez természetesen így van, ahhoz, hogy teljes mértékben elsajátíts egy nyelvet, akár 4-5 év anyanyelvű környezetben való lét is kellhet, hogy a mindennapi élet minden kis finomságát, kifejezését megtanuld, de ha jó alapokkal indulsz, akkor nem sokáig lesznek problémáid, 1 év alatt simán eljutsz olyan szintre az adott országban élve, hogy bárhol megértesd magad és bárkit megérts.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest