Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- RAM topik
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #184903 üzenetére
Ramot bővítettem puton pénzért ,már itthon is van 32gb mert ma vettem át az Aqua-ban...
5500Xt egy RX 580 szint kb. ami ráadást 8gb gddr6-os kivitel ,simán jó FHD magas beállítások mellett játékra ,de ez iMac amit munkára szánok és asztali felületre bőven elegendő ,sokkal több tartalék van benne mint egy Apple M1 grafikus vezérlőben.
a 10. generációs 10700k t meg nem kell bemutatni ,nem kis pályás ,ha ismerős az első generációs i9 9900k ,na ez annak a fejlesztett változata jobb teljesítménnyel és hőfokokkal.
Maga az ára meg Apple ,semmi újdonság nincs benne ,ez ennyibe kerül ,ez az ára ,nem a bizonytalan emberkéknek találták ki akik a fogakhoz verik a garast és a spórolás a rögeszméjük.
Ez egy munkagép ,amivel az árát valószínűleg maximum 2 hónap alatt visszakeresem ,ezek mellett mindig is egy ilyen gépre vágytam ,amit összehoztam tisztességes munkából ,nem lopott pénzből.
Van már egy ARM alapú M1 Macbookom amivel nem igen tudom kihasználni a Pro Logic és az apollo hangkártyám uad adottságait ,de ezzel kifogom tudni 100%-osan mert még mindig a bevált munka programok az Intelt preferálják jobban.
Nem kell rosetta ,és nincs félig megírt programozás ,fullon használhatom a gépet egy bika erős cpu val ,kielégítő vga val egy gyönyörűszép 5k s 27 colos retina kijelzőn.
EnnyiGergőke88
Igen ,majd vlmikor 2026 tavaszán.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest