Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Lall #175459 üzenetére

"De, olvastam. Életszerű, hogy mac és iphone, ipad között emailben küldözgetem saját magamnak a videókat (amit a méretkotlát miatt nem is lehet) és képeket."

Az a baj, hogy nehéz így beszélgetni, hogy amiről beszélgetünk, folyamatosan változik annak függvényében, hogy hogy előnyös nekünk, illetve hogyan tudjuk nevetségessé tenni a másik hozzászólását.

Természetesen egyáltalán nem arról volt szó, hogy saját magadnak küldöd a képeket, légyszi olvass vissza, te is látni fogod, hogy a másoknak megosztásról volt szó.
    Miért küldözgetném saját magamnak a különböző eszközeimre a fotókat és videókat, amikor ezeket folyamatosan szinkronizálja az icloud fotókönyvtár, teljesen automatikusan? Miért küldeném egyik eszközről a másikra airdroppal? Másoknak való megosztásról volt szó.

"Nem írtam hogy 20 év."

Olvass vissza, hogy mire válaszoltál. Az eredeti felvetés az volt, hogy 20 éve bluetooth-on ment a küldözgetés. Erre írtam én, hogy 20 éve még nem, akkoriban maximum infrán küldözgettünk egyik telefonról a másikra. Erre válaszoltál te, hogy "Infrán? Bluetooth lesz az.". Erre írtam hogy nem, nem bluetooth lesz az, hiszen akkoriban (amire írtam, hogy nem lehetett bluetooth) nem voltak bluetooth-os mobilok. Szerintem egyszerűen felületesen olvastad el, hogy mire válaszoltál, velem is elő szokott fordulni, nincs ebben semmi. Csak ne ferdítsünk, meg ne tereljünk, ha elnézte az ember, elnézte.

Új hozzászólás Aktív témák