-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Az ára is egész korrekt az Apple TV-nek.
-
madgie
titán
Most meg a bézbó'. Komolyan, kit érdekel amerikán bívül a bézbó'? Bármit választanak, nagyobb igény lenne rá USA-n kívül is. NHL, NFL, NBA, akármi, imádják őket... de baseball? Istenem.
-
Zjunior
veterán
Húzná a fasxx... a ruhákat!
MEgfulok! -
r3dsnake
nagyúr
Ruhavásárlás AppleTV-n. Ez többszörösen életszerű.
-
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #104186 üzenetére
Na de miért, csoda kínót ez, kaptunk ceruzát
Zjunior: android-microsoft szint alá bőven sikerült bezuhanni ezekkel a béna játékbemutatókkal
-
Zjunior
veterán
válasz
Miért ne lenne?
Bevagytok fosva Istenkém
Redsnake 3,5 " ugyse lesz....Eventet leszarom iphone 6S+ üssön mint a kád széle
KAjak Égő amúgy ez az Ovis játékbemutató
Jövőre cumisüvegeket látunk majd -
DanielK
addikt
válasz
De, ipad pro + fülhallgató.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Nagyon úgy néz ki.
-
manchester85
veterán
Ez most komoly, hogy nem lesz uj iPhone???
Jobs forog a sírjában ezen a bemutatón.
-
aizen92
addikt
komolyan Crossy Road megy egy Apple Keynote-on
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #104182 üzenetére
Legalább a "kicsi" iPadekbe belevághatták volna a force touch-ot, mint vevőcsalogató funkció. Bár a Pro se kapta meg.
Itt tényleg nem lesz iPhone. 5 perce a filmek közti focimeccseredményeket demózzák.
"We're seeing a demo of that game, with the tester using that new Apple TV remote to control the game."
-
manchester85
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Zjunior #104176 üzenetére
Surface-n tudsz, ráadásul rendes digitizerrel.
Ez az event egyre rosszabb. Siri meg apple tv és egy óra már eltelt. Nem is lesz iPhone? Eleve az iPad event mindig októberi volt. Most meg kitöltötték vele az iPhone idejét. Csökkenő iPad eladások, erre a mini 4-ről egy árva szót nem mondanak? Eléggé nagy a fejetlenség.
-
aizen92
addikt
válasz
r3dsnake #104172 üzenetére
pontosan.
Bár nem szálltak el az árral, imo.Ez egy iPad pro, és amiket mutattak hogy mit tud, azt sejteni lehetett, hogy ennyire drága lesz. apple. ennyi, csak akkor tudja is azokat olyan szinten, ahogy azt beharangozták.
-----------------------------------------------------------------------------------
ipad mini4?????!!!!! EZAZ!!!
úgy látszik akkor megkaptam amit akartam.
Mondjuk ezt elég gyorsan lezavarták!"Mi is az ábrán az az ipad mini 4 - hát az ipad air belepakolva. köszcsá"
Vagy ipad air-2öt mondott? Pontosan nem figyeltem.
-
zoltanz
nagyúr
Minit könnyű zsebre rakni, nem kényelmetlen cipelni így sem, nagyobbat már nem is esztétikus így hordani.
-
legiaap
félisten
Kicsit elszálltak az árakkal...
-
DanielK
addikt
Ezek fizetett nézők?
Minden szarért éljeneznek... A csaj "habosított" a csonton a pénisszel és óbégattak... -
aizen92
addikt
válasz
r3dsnake #104167 üzenetére
Mi retina minihez egy rapoo-t vettünk. Nem rossz rajta gépelni, meg kell szokni, persze ezeknél vannak jobb alternítvák, de ha olyan tablet kéne amit munkára lehet használni.... 1000 dolláros ára mellet, én tényleg inkább Surfacet, vagy inkább egy CTO modelles MBA-t vennék
És hát igazad van. Én se fogok erre váltani értelemszerűen mert amire az ipadet használjuk arra tökéletes most is ( esetleg 3-4szer ennyi ram mehetne bele......... Egyedül csak ez a bajom vele )
-
manchester85
veterán
Borzasztó unalmas eddig ez a Keynote. En is az iPad Mini mellett szavazok. Ez a pro kifejezetten csak munkára való, kerdes arra meg nincs-e egy jobb alternatíva egy desktop gép személyében.
r3rdsnake, egyre járt az agyunk.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Zjunior #104165 üzenetére
Dolgozni nem ilyet vennék, sokkal hamarabb surface-t vagy rMBP-t.
DanielK: Billen amúgy gondolkoztam a mini mellé, de nekem teljesen szabványos layout kell (í a helyén, L alakú enter, a feliratozás mindegy). Kényelmesebb lenne ezen jegyzetelni, mint a notit előkapni folyton.
aizen92: Ez oké, de alig veszik az iPadeket már, mert az előző 2-3 éves modellek is tök jól használhatóak. Erre nem fog váltani az átlatjúzer.
Amúgy nagyon unalmas ez a keynote.
-
DanielK
addikt
válasz
r3dsnake #104163 üzenetére
Néha jó lenne egy mini, de azért jó a 10". A billt nem értem. Szerintem ez gagyi. A zaggek sokkal jobbak. Az ipadhez van egy zagg, magyar kiosztású. Annak van háttérvilágítása is.
Egy ilyet jobban el tudtam volna képzelni, ha már bill...
Szóval ez nagy. Mondjuk a one more thingre leszek kíváncsi. Lesz-e?! Ha igen, akkor remélem az, hogy az apple tv megkapja a store-t (hbo, tv go, upc stb)
Szerintem ugyanaz lesz mint tavaly. Már mindent leírtak, így semmi ilyen reakció nem lesz -
DanielK
addikt
iPad pro demo: Microsoft Word és Excel
Mondjuk nekem nem tetszik. Nagyon nagy. Neha a sima air is nehéz ágyban fekve...
-
-
Zjunior
veterán
Pfff Kemény....
Ipad Pro
-
zoltanz
nagyúr
Remélem az iOS 9-ben lehozzák iPad-ról iPhone-ra a suhintásos ékezetes gépelést.
-
Zjunior
veterán
APple watch szívritmust mér....Anyxxxxd!
-
legiaap
félisten
Na akkor kezdődjön.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vans? #104148 üzenetére
Igen, progfejlesztő - multimédia szakkal tettem egy próbát, 4 félév, utána BSc, ha érzek hozzá affinitást. Asszem januárban írtam még erről itt, mármint a dilemmámról, hogy mi legyen. Felvettek, meg épp elegem volt 1-2 munkahelyi hülyeségből, úgyhogy váltottam. Aztán majd kiderül merre tovább...
Régi melóhelyen megmaradtam heti 1 napra beugrósnak, az is több, mint a semmi, átmenetileg. Legalább valamennyire visszatért az életkedvem, meg kedvem van alkotni. A munkahely pont ezt ölte ki belőlem a nap végére.
-
blokad
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Na végre itthon, megy a franc ezek után gólyabuliba. Maradok keynote-ozni / pizzázni, meg GM-et telepíteni.
-
válasz
gyuromoj #104137 üzenetére
iStyle korlátozott darabszám, 60k.
Ma jött banggoodról óra, elég jól néz ki bár a szíj hulladék.
-
60.000 ft a kis Star Wars robot, faszoooom.
-
blokad
senior tag
válasz
r3dsnake #104134 üzenetére
De ez miert buko? Lehet valakinek ez az uzlet, hogy evente csereli a telefont, es el tudja szamolni pl, es/vagy nem akarja megtartani, mert minek, ha pedig reszletfizuval szeretne cserelni akkor csengethetne a k
urvadragakotbert, ami sicher, hogy tobb, mint 130k mondjuk, mint a telefon maradvanyerteke. -
-
gyuromoj
veterán
A 9to5Mac-től Mark Gurman hozott le egy adag újabb híresztelést, és mint tudjuk, rá érdemes odafigyelni az utóbbi időben. Az első mindjárt az iPad Próval kapcsolatos, tudni véli, hogy a nagy iPad 32, 64 és 128 GB-os kapacitásokkal érkezik, az indulóár pedig nettó 799 dollár lesz, vagyis adókkal, egyebekkel itthon nagyjából 260 ezer Ft körülre saccolhatjuk. Ez a legolcsóbb változat, a 128 GB-os Cellular modell árát picivel az alap 12″-es új MacBook indulóára alá lövi be.
forrás -
gyuromoj
veterán
Sidney-ben már sátorozik valaki az ottani Apple Store előtt.
-
zoltanz
nagyúr
Szakember sem tudta JB-ni a 4s-t 30%-nál megáll mindig. Valószínű a t-nél wifin raktár rá a 8.1.2-őt. Úgy lehetne ha lenne 8.4.1 JB, de valószínű már csak 9-re lesz...
-
legiaap
félisten
Az IOS 9-et este mar lehet tolteni vagy arra meg varni kell? Nem emlekszek hogy volt mar tavaly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest