Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
königarjen #103698 üzenetére
JB-vel lehet! Amúgy csak ha hívnak akkor rezeg.. na meg akkor ha akarod.
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
ittakary #103667 üzenetére
vagy nem, nálam a 3 GB fele legalább szabad mindig.
az s6 ram kezelése nem az igazi, de attól még nem kell általánosítani.
arról nem is beszélve, hogy sokan csak azt látják - itt is -, hogy kevés a szabad ram, de annak az a rendje és módja, hogy ne mind lógjon szabadon a levegőben, ha szükség van rá, akkor tárazzon csak be oda a rendszer, aki az iphone-ján képes megnézni, ott még "rosszabb" lesz a kép, sokkal kevesebb lesz arányában a szabad ram, csak sokan nem tudják ezt. -
Gergőke88
addikt
válasz
madgie #103684 üzenetére
Ha mentek arra legközelebb akkor ezt nézzétek majd meg még szerintem
Postojna csepkőbarlang -
Zjunior
veterán
válasz
B-L-A-C-K #103677 üzenetére
A Topikgazda rendszerről általában
A topikgazda nem moderátor, hanem egy olyan személy, aki
- szívügyének tekinti az adott topikot, otthonosan és nap mint nap mozog benne,
- a topik témájához hozzáértő,
- fejleszti a Topik Információs Rendszert az adott topikban,
- és néha, tényleg csak néha, ha valóban szükség van rá, akkor durva hozzászólást, hirdetéseket, egyebet töröl, vagy a moderátorok segítségét kéri az elszabadult indulatok féken tartásában. -
whitezo88
nagyúr
[link] ezért kell olyan étterembe menni, ahol folyamatosan van vendég.
-
Zjunior
veterán
Cyberpunk remélem véded még őket a TOpikgazdáddal együtt....
Elég ha ebből a tömegből, csak 2-3 terrorista, majd lesz ne mulass....
Lehet készülni, nagy merényletek lesznek! -
DanielK
addikt
Nem politizálni akarok, csak nem értem a jelenlegi helyzetet.
Főpolgármester azt nyilatkozta, hogy azért kell a pályaudvar mellé tenni a tranzit zónákat, hogy minél előbb elhagyják az országot a menekültek, de most meg nem engedik őket felszállni a vonatokra. Akkor most mi van? Nem kellene a szóvivőnek kiállni és elmagyarázni, hogy mi történik az országban, Budapesten?
Azért nem nevezem meg az embereket, mert most pártfüggetlenül kérdezek.
Ha ezt sem szabad, akkor meg töröljék a hszemet...
-
GALARDO
addikt
Most nézem, hogy ON-ba Ragnar a topikgazda. Hova fajul ez a világ?
-
madgie
titán
válasz
Gergőke88 #102939 üzenetére
Kösz a Bohinj tippet, imádtam a kis folyót, a nagy tavat, meg a Savica vízesést is
-
válasz
legiaap #103660 üzenetére
Az a legviccesebb, hogy ha jól választ telefont az ember, akkor a ROMmal sem kell baszakodnia. Mint amit, pont egyik csajszi irta a OnePlus topikban: megvette ezt a telefont, hogy majd olyan ROMot rak rá, amit csak akar, erre a gyári olyan szinten folyamatos volt, hogy meg se fordult a fejében lecserélni.
Értitek: pont azon a telefon 100%-os a ROM, aminél direkt bele van irva a FAQ-ba, hogy a bootloader nyitása és a rootolás ENGEDÉLYEZETT
Amúgy nekem már hiányozna a sok testre-szabhatósági lehetőség, illetve a 2 home gomb melletti gomb, ha iPhoneom lenne.
-
-
-
SÖ
addikt
Ha majd a Win10 mobilon kettős UI-vel jön és monitoron önálló PC-ként tudom futtatni (akár bugosan is) akkor lesz számomra érdekes. Miért? Mert nem kell ide-oda szinkronizálni, egy helyen lesz minden.
-
Zjunior
veterán
Helyzet van! "Evakuálták" a Keletit. Hatalmas tömeg áll a pályaudvar előtt.
Szegények...
-
-
válasz
r3dsnake #103641 üzenetére
Nem is tudtam, hogy tartósan használsz droidot is, ha simán kijelentesz ilyeneket.
Egyébként a fikázók egy része abból a rétegből van, aki megvesz valami 20k-s fél giga ramos hulladék telefont, és levonja a konzekvenciát,hogy szar a droid, mert szaggat, újratölt, stb.
-
-
DanielK
addikt
válasz
r3dsnake #103637 üzenetére
Aztán majd rájössz, hogy nincs tökéletes rendszer, csak kiválasztod a kevésbé rosszat és jössz vissza.
Használtam és használok win8 rendszert telefonon napi szinten, de a billentyűzetet leszámítva nem irigylek onnan semmit (kevésbé ütök ott mellé, mint iosen).
Android, hát... Nem tudom, rég volt szerencsém hozzá, de hallomásból nem sokat változott... -
Cyberpunk
félisten
Végre talán kinyírják!
[link]
-
lacy86
addikt
válasz
Totheground #103623 üzenetére
Nekem meg csak nyoc pont negy van 😔😔
-
B-L-A-C-K
titán
Jelen!
Remélem voltak balhék...
-
legiaap
félisten
android wear ios power!
-
madgie
titán
válasz
Totheground #103625 üzenetére
Nem tudom, mennyire random a dolog, de mostanában inkább nem iPad alól fórumozok, mert mindig elfelejtem ezt a bugot és akkor dob ki, mikor megírok egy húszsoros hozzászólást és a végén betűznék egy linket
(kilépéskor nem jegyzi meg, mit írtam)
-
madgie
titán
válasz
Totheground #103623 üzenetére
Mert előszeretettel dobál ki a Safari link beszúrásakor, amit adott esetben csak úgy lehet kicselezni, ha egyből, az üres hozzászólásba megy a link. Ha írsz valamit és utána linkelnél, akkor megint kidob.
-
lacy86
addikt
Erdekes kis kutyu ( bicikliseknek )
Bocsi de iPadrol nem lehet meg mindig linkelni! 😢😢😢
http://itcafe.hu/hir/a_bringasok_alma_lesz_a_smarthalo_kompakt_navigaci.html[ Módosította: radi8tor ]
-
legiaap
félisten
válasz
Totheground #103616 üzenetére
Politika!!!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Totheground #103616 üzenetére
justfeministthings
-
Totheground
addikt
Megtámadták az Alkotmánybíróságon a Kúriának azt a döntését, amely zöld utat adott a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról szóló népszavazási kezdeményezésének, mondta el az alkotmányjogi panaszt benyújtó Dessewffy Alice ügyvéd az MTI-nek.
Az alkotmányjogi panasz lényege, hogy a sikeres népszavazás következménye sértheti az alaptörvény rendelkezéseit, amely szerint a női esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód a pozitív diszkrimináción keresztül valósul meg.
..
Dessewffy Alice elmondta, hogy a Kúria döntése ellen a napokban nyújtotta be az Ab-hez alkotmányjogi panaszát magánszemélyek és nőszervezetek megbízásából.Szóval az egyenlőség sérti a női esélyegyenlőséget.
I see... -
Ragnar95
félisten
válasz
zoltanz #103609 üzenetére
JB-elést nem lehet elrontani
Aki ezért képes pénzt kiadni, az meg is érdemli, h lehúzzák, használni úgyse fogja tudni a JB-et... Aki meg pénzt kér ezért, az egyrészt elég pofátlanul lenyúlja az "ügyfeleit", másrészt viszont megérdemlik, ha önként kifizetnek ezért bármennyit is...
-
Blaise
veterán
válasz
ittakary #103603 üzenetére
Attól függ, hogy mennyire közeli ismerős, milyen viszonyban vagytok stb.
Hosszú távon szerintem többet ér, hogyha ingyen segítesz neki, és majd később valami más területen ő is tud majd neked segíteni. Nyilván az nem jó, hogyha utána ebből valaki rendszert csinál és egyoldalú a dolog
-
zoltanz
nagyúr
Na a Telefonszervízes 5K-ért Jailbreak-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest