Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
xedamin #7927 üzenetére
szerintem újra kell csinálnod, ha más módot nem tudnak ajánlani! beaktiváltad a telefont itunes-en? Én az előre nem aktivált t-s firmware-t szoktam feltölteni rá, és azzal miután megvolt a JB és öszedutom itunes-al, akkor beaktiválom, és már látja is a hálózatot! te melyik fw-t használtad ?
-
válasz
xedamin #7906 üzenetére
- QuickPwn-nel kell-e feltörni ezt a telót is?
Igen.- bootloader-ek ugyanazok legyenek? (v3.9/v4.6)
Nem kellenek bootloaderek, csak az eredeti 2.2.1-es frissítés .ipsw-je.- mobileinstallation patch-et ugyanazt használjam-e?
Igen. A teljesség kedvéért még az iPodokon is ugyanazt kell használni. -
Csabee.
nagyúr
válasz
xedamin #7898 üzenetére
ha a gépedre rádugod nem lesz. JB-elheted nyugodtan, restore után úgyis gyári állapotba fog visszakerülni, ha esetleg garanciáztatni kell. Ha meg függeteníteni akarod akkor sztem vegyél bele kártyát turbosim vagy van már annál jobb kártya is.. (de ez nem a reklám helye)
és azzal nyomtalanul kitudod függetleníteni.
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
xedamin #7513 üzenetére
ja oké értem már, tehát cipelni akarod mindenhová, budira, villamoson, ikeába, suliba
és ott bömbölteted??
lol
mer ha otthonra kéne akkor nemsok értelmét látom...
pl sátorozásnál jópofa lehet.. de ahhoz meg töltő is kell maxisok
nem nézek ki belőle nagy hangerőt (bár láttam már BOSE minihangfalakat amik brutálul szólnak) de egy egy utazásnál esetleg jól jöhet... ez gazdagoknak való sztem akik má nemnagyon tudnak mit kezdeni a sok lóvéval[ Szerkesztve ]
-
C^^
őstag
válasz
xedamin #6914 üzenetére
1: AppStore-ból tedd fel a Discover nevű alkalmazást. Elindítod, majd a gépeden egy böngészőbe beírod: http://iphone.ip.címe:8888 - itt tudsz fájlokat feltölteni.
2: "A billentyűzetet hogy kell beállítani, hogy a magánhangzóknál ne jelenjen meg az összes fölösleges betűfajta, csak pl az "á", "é", stb?"
Asszem' erre való a Magyar billentyűzet fix a szifon.com source-ból.
"...a Z és az Y meg vannak cserélve..."
Settings/General/International/Keyboards - itt kapcsold be a magyart, és kapcsold ki az angolt.
-
C^^
őstag
válasz
xedamin #6856 üzenetére
"...mire figyeljek oda, miket mentsek le a telefonról."
Ez attól függ, hogy mire van szükséged.Gondolom a telefonkönyvre mindenképp. Ezt iTunes-ban az Info fülön tudod szinkronizálni valamelyik alkalmazással. Ugyanitt le tudod menteni a naptár tartalmát is. A zenék, filmek megmaradnak az iTunes library-ben.
Ezek után iTunes-ban egyszerűen a Restore-ra kattintasz, majd válaszd az Update and Restore-t. Ha ez megvan, akkor futtatod a QuickPWN-t, és kész is vagy.
Ehelyett csinálhatod azt is, hogy innen letöltöd az iPhone 2G / előre aktivált / Független / 550MB root / Eredeti logó fájlt, és SHIFT+Restore-ral felrakod. Ha nem megy egyből, akkor próbáld meg Restore és DFU módban is.
[ Szerkesztve ]
-
Malory
tag
válasz
xedamin #3170 üzenetére
hát valóban összekuszálhatóak ezek a fogalmak...
1 generációja az iPhone készüléknek = 2G-s iPhone, mert nincs benne 3G adat távitel csak edge, (fémborítású hátlap, ami neked van)
2 generációja az iPhone készüléknek = 3G-s iPhone (műanyag hátlap, fekete-fehér)
összesen egyébként 2 modellje van csak az apple-nak. Szoftveresen nem is térnek el egymástól, hardverileg is lényegében csak a 3G chipben és a GPS vevőben
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
xedamin #3118 üzenetére
Hát... szerintem gáz
Kinézete mindenképp, szerintem a minősége is. Ha headset-ként akarod használni, ezt a terméket ajánlom figyelmedbe. Ebbe utána olyan fülest dugsz bele amilyet akarsz (akár egy jó kis Sennheiser CX500-zat is), nem kell mindkettőt kidobni a kukába ha tönkremegy.
Jó 1st genes iPhone-hoz is.
-
GuguGuru
tag
válasz
xedamin #2000 üzenetére
Igen, ha az akku szakértők ajánlására hallgatsz a Li-ion akkukról. Volt régebben egy weblap, ahol ezek le voltak írva minden típusra. Én meg úgy vagyok vele igyekszem betartani, mert így talán nyerhetünk fél évet... Hogy utána a T mennyiért fogja cserélni az akksit,(vagy egyben készüléket...
) hát jó kérdés...
-
GuguGuru
tag
válasz
xedamin #1984 üzenetére
Az a baj, hogy hivatalosan 400 töltés, és utána 80%, de ez már a nano-mnál is inkább 150 töltés volt
1.5 évesen ugy hogy max. 5 naponta-hetente töltöttem már szerintem max a 70%át tudja mint régen.
ÉS PONT ROSSZUL CSINÁLOD !!!!
Erre mindenki figyeljen! Ebben Li-ion akuk vannak. Ezeket nem kell formázni, és a ciklus szám százalékosan értendő ! vagyis ha kétszer feltöltöd 50%ról, az számit egy ciklusnak ! Viszont ha 30% alá merited, akkor az ionok elkezdenek bomlani és az élettartam drasztikusan lecsökken. Ezért Az egyetlen dolog amire figelni kell, hogy ne meritsd így le nullára.
A másik amit nem szeretnek ezek a Li-Ion aksik az ha cseptöltésen fent hagyod, amikor már kész van. Ugyanis az a kis áram állítólag szintén a Litium elemek bomlásához vezet.Rátölteni bármikor szabad, az a régi Metál Hibrid, és Nickel Cadmium akkuknál volt, hoyg tilos, mert memória típusúak voltak, vagyis ha mindig 70%ról tölttötted akkor már csak addig engedték magukat késöbb feltölteni.
Az én Nano-m korai akku halála is ezt igazolja, mert van egy TL-Audio csöves erősitős iPod dokkolóm, és éjjel nappal abban hagytam cseptölteni. Meg is lett az eredménye...
Aki jót akar az fogadja meg ezeket a tanácsokat...
Tween:
1.Igen, kb. ezen a telefonon értelmes először ez a funkció, akkorában rakja ki, hogy messziről is látod kiről van szó... nem úgy mint anno a MOTO-nál, hogy a kép 1,5*1,5 cm-es volt...
2.SMS-t én is rengeteget írok, és kb. amióta megvan, azóta kétszer olyan szívesen. Miután megszoktad a billentyűzetet, kb. haramad/negyede idő alatt megírod ugyanazt az SMS-t. Csak karakter számláló nincs, És Uni-Code-al küldi, értsd ha van ékezetes betű, kettőt számláz.
3. Erről a 3Gnél még nincs tapasztalat, és a 2Gnél is csak most szállíngóznak...
4. Nem, legalábbis töretlen telefonon nem... a Jailbrekaről majd niylatkoznak a kollégák, akiknek törve van...[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz
xedamin #1984 üzenetére
Ez a nagy perelés akksi ügyben egy nagy baromság. A többi telefon akksija is megadja magát idővel. Mellesleg az nem 300, hanem 400 töltés volt és arra vonatkozott, hogy utána a kapacitás kb. 80%-ra esik le.
Az, hogy nagyon merül mit jelent? Írd le, hogy konkrétan mit csinálsz, mennyi ideig. Egész napos nyomkodást nem fog kibírni. Elég megnézni a konkurenciát, azok kisebb kijelzővel is ennyit, vagy legtöbbször ennyit se bírnak ki.
-
2T
tag
válasz
xedamin #1744 üzenetére
1. A teló félkarú óriás net előfizetés nélkül. A gyári google alkalmazás pedig pont arra való, amit leírtál.
2. Én csak az Appstore-ból szoktam szoftvereket szerezni. Úgy hallottam itt sajna nem lehet warezolnimanntis86:
Javaslom a T-szervízt. Raktáron nekik se lesz, de ők megrendelik az Apple-tól és pár napon-héten belül meghozzák elvileg.[ Szerkesztve ]
-
C^^
őstag
válasz
xedamin #1632 üzenetére
Az Air Sharing egy olyan program, amivel fájlokat tudsz másolni a telefonra/ról WiFi-n keresztül. Tehát pl. PC-n beütöd a böngészőbe a telefon IP-jét, és eléred a megosztott fájlokat.
Egyébként olvasásra meg tud jeleníteni elég sok fájltípust:
"...and can preview them, including images, Microsoft Office and iWork files, PDFs, web pages."Térképek lementésére nem tudom, hogy van e mód.
-
Ulkesh
őstag
válasz
xedamin #1332 üzenetére
"Nem lenne esetleg valakinek ehhez is hozzászólása?"
"Na már most szokott az lenni, hogy feltöltöm, játszok rajta, zene, egyebek, nem is merül a 100-ból 10-20 percig semmit, aztán meg 20 perc alatt 80% körülig leugrik az akksi."
A grafikus kijelzés mindegyik készüléken pontatlan, ha pontosabb adatokat szeretnél, akkor a BossPrefs-ben kapcsold be a numerikus kijelzését az akksinak. Onnantól tényleges százalékos értékben is láthatod az adatokat.
"ki mit tud mikor lesz magyarországon kapható az agybadugható füles?"
Mivel ez a termék iPhone-al nem kompatibilis, nem igazán van jelentősége a megjelenésnek
"A termék jelentette örömöt beárnyékolja, hogy nem képes iPhone készülékkel együttműködni, csak iPod nano (4G), iPod classic 120 GB és iPod touch (2G) modellekkel működik együtt a mikrofon része hangjegyzetek készítésére. ""ha winpwn-nel csinálom meg a frissítését 2.1-re akkor lesz ennek valami hátránya (pl kártyafüggeltenség odaveszik, satöbbi)?"
Nincs semmi hátránya, a Winpwn-nel készített Custom firmware már tartalmazza a függetlenítést, jailbreak-et és a külsős programok telepítéséhez szükséges Cydiát (az 1.1.4-en megszokott Installert felejtsd el, 2.x-en csak dísznek jó).
-
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...