Aktív témák
-
xedamin
tag
Na, újra ittvagyok, büszke 2.2.1-es felhasználóként, amiért nagy hála C^^-nek
Amit eddig nekem nagyon szembetűnő lett, hogy rendkívül sokat gyorsultak a töltései, pl a jegyzeteket nagyon gyorsan betölti.Lenne azért még néhány kérdésem, hátha tudjátok a választ.
1: Ha a private\var\mobile\Library\Notes mappába lévő notes.db fájlt próbálom jegyzettömbbe megszerkeszteni, és azt visszamásolni, azt írja nincs jegyzetem. Tudtok valami megoldást arra, hogy a számítógépen bepötyögött cuccokat megjelenítsem a szifonon? Régebben ajánlották erre az AirSharing-et, de nem értettem hozzá
2: A billentyűzetet hogy kell beállítani, hogy a magánhangzóknál ne jelenjen meg az összes fölösleges betűfajta, csak pl az "á", "é", stb? Illetve, már megszoktam, hogy a Z és az Y meg vannak cserélve, ezt is jó lenne beállítani.A válaszokat előre is köszönöm.
Uhh, még valami: tudtok ajánlani olyan oldalakat, ahol "szinte 100%-ig legális" programokat/játékokat tudok leszedni?
Gondolok itt appulo.us, meg hasonlók.
Aktív témák
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest