Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Nekem is mindig visszatölt a mail, pedig nincs is account megadva!
-
Birki
tag
Amit linkeltél szerződés, nem a legjobb.
Ajánlották feljebb, hogy ha: előfizetéssel vásárolta az eladó, akkor letiltás esetén kötelezze magát a telefon visszavásárlására.
"...előforduló hibáiért szavatosságot NEM VÁLLAL." - NEM JÓ!
...előforduló hibáiért felelősséggel NEM TARTOZIK. - Így jó.
Szavatosság egészen más.[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz
BloodyEddie #19886 üzenetére
annak tudnék örülni! priviben küldöm a mail-em
-
Quaresma
aktív tag
-
trobi28
addikt
Olyan kérdésem lenne a profikhoz mint kezdő Iphone használó hogy ki lehet-e valahogy lőni azt hogy az e-mailt futtassa a háttérbe?Kikapcsolom egy task progival de utána újra inditja pedig be van állítva hogy manuálisan szinkronizáljon.
-
Dusee
őstag
válasz
Misi1979 #19878 üzenetére
csinálok neki is egy példányt, és apámat nem rángatom magammal, mert ő fizeti, szal ha nem jönne trébe lennék
de persze én ilyet nem mondtam sosem
ezt hogy értetted?
úgy nem érvényes az adásvételi, ha nincsenek tanúk, nem?
énmár ezt nem értem...eddig egy telómhoz sem írtunk adásvételitszerk: jaa éértem
most csak azért nem írtam bele neveket, mert még minek
holnap kinyomtatom 2 példányba, beírjuk az adatokat, tanúk adatait, és kész.
úgy frankó, nem?
mondjuk apám vágja ezeket a dolgokat, írt már pár 1000 adásvételit[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
-
Dusee
őstag
válasz
Misi1979 #19874 üzenetére
"Előttünk, mint tanúk előtt:
1. tanú: ………….………………………. 2. tanú: ..….…………………………….
cím: .…………….………………………. cím: ……….…………………………….
szem. ig. szám.: ….…………………….. szem. ig. szám: …..……………………"
miért tanú nélküli?
tanú meg lesz, én részemről apám, ő részéről meg megmondom neki, hogy hozzon vkit. -
-
D@niel
addikt
válasz
Quaresma #19869 üzenetére
az aksija hogy áll ? nem vagyok fizikus , de próbáld meg úgy hogy rádugod tölteni a netbook-ot és úgy tölsd az iPhone-t.
amugy hogy szóba jött : Ha laptopot/netbookot használsz, ajánlatos vagy csak akkumulátorról használni-közben ne legyen áramforrásra rádugva, vagy csak áramról menjen és ne legyen benne az akkumulátor (ha olyanok a körülmények). Ha egyszerre használsz akkumulátort és töltöd is, romlik az élettartama a telephelynek (egy srácról hallottam, akinek a windows sem tölt be és lemerült az aksi, pedig nem volt rossz gépe).
-
Quaresma
aktív tag
az hogy lehet h a gépre volt kötve a telefonon és eléggé melegedik valamint nagyon gyorsan merül...kijelzi h a gépre van kötve szal elvileg pont h tölteni-e kéne, de ehelyett csak merül:S
korábban sose csinált ilyet..[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Egyébként mit gondoltok az új iPhone mennyibe fog kerülni Dominóba?
Hasonló áron lesz majd mint most a 3GS?
-
<NewL>
addikt
ahogy olvasgattam a hozzászólásokat elképzeltelek titeket egy használt autóvásárlásnál
+
egy kis játékajánló : Spartacus: Blood and Sand
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Írjatok fel minden adatot természetesen, mindkét fél számára és kész.
Én akárhányszor használt telót vettem, mindig írattam adásvételit és az volt a fő kikötés, hogy letiltás esetén visszavásárolja a készüléket. Még ha gyárilag független volt, akkor is.
Ha ebbe lazán belemegy az eladó, főleg úgy, hogy függő a készülék akkor szerintem nem zsákbamacskát árul és neki is fontos a saját előfizetése amivel vette a telót.
-
Misi1979
őstag
alulírott xy (született hely idő anyja neve szigsz - továbbiakban eladó) kijelentem, hogy xxx imei számú és yyy típusú készülék tehermentes, annak rejtett hibája nincsen, valamint annak letiltása esetén köteles vagyok ZZZ áron visszavásárolni yx-től, mint vevőtől.
Előttük, mint tanúk előtt (2 tanú neve, lakcíme, szigsz)
kb ebbe nem lehet belekötni utólag.
-
D@niel
addikt
válasz
BloodyEddie #19854 üzenetére
Hivatalosan a 8gigás GS-nek 3G ára lesz. Én nem tudom elképzelni, hogy drágábban adják. Régóta van már iPhone T-nél, aki akart az megvette. Hardver, rendben, Sebesség rendben, most már az árakra is figyel az Apple (ezért is lesz majd iPhone nano).
-
dirty.yakuza
aktív tag
Jól tudod!
-
Quaresma
aktív tag
-
D@niel
addikt
válasz
dirty.yakuza #19850 üzenetére
A Dominós használtak máshogy vannak. Nézd, most a 2009-es év vége felé bejött néhány új mobil, pl. Az E72 az E71 árát váltotta fel. T-nél szerintem az iPhone láz kezd csillapodni, szerintem a 8gigás GS tutti a 3G árában lesz (max jelképes 2ezerrel több) (előfizetésesekre gondolok). Innentől kezdve nem lesz több 3G.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz
BloodyEddie #19848 üzenetére
Mindenesetre befuccsolt a srácnak, mert Dániában van egy ismerősének az ismerőse (
) és előre kifizettek neki 2 iPhone árát, aztán nem lett belőle semmi..ciki.
"Amúgy meg szerintem megéri kicsit várni..ha minden igaz májusban jön a 4G nem tudom mennyire sürgős az új telefon...de szerintem 1 hónapon belül beindul a nagy eladási láz mert mindenki az újjat akarja majd ...ezáltal az árak igencsak lemennek"
- Szerintem a 4G drágább lesz mint a 3GS. Ugyanolyan gyors lesz minimum, erre meg jön az, hogy mikben lesz jobb alapból. 8gigás 3GS annyiért lesz majd, mind most a 3G.[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
-
Quaresma
aktív tag
én korábban nézelődtem itt és találtam 75-ért egy közel hibátlant
de ez még régebben volt
jelenleg olcsóbban is találsz szerintem..maximum várni kell..de ez persze tőled függ ,hogy neked megéri e a 80k ...a letiltás garancia talán az egyik legfontosabb..ezt megoldhatod úgy is hogy elkéred a korábbi csekkek fénymásolatát ,hogy fizetik folyamatosan és írtok egy adásvételi szerződést ,hogy amenyiben letiltanák a telefonod akkor köteles visszavenni..[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz
Quaresma #19835 üzenetére
ezt is itt találtam az oldalon, egy volt olcsóbb (65k), de arról ne mírt semmit az eladó, képet sem küldött, csak azt h hivjak fel vkit, mert nála van a teló (és ráadásul veszprémben van, a 80k-s itt zuglóban, ~10 percre tőlem)
mondjuk a 65k-s 16gb-os, de elvileg csak töltő van hozzá, meg sztem eléggé karcos.
de ha te találtál olcsóbban, tényleg szép állapotút, akkor azt privátban elküldhetnéddirty.yakuza:
huhh, nehéz lesz mindet letesztelni
független a teló, szal letiltástól nem kell félnem
nem hinném, hogy szét lett szedve, vagy törve lenne, mert küldött képeket a hátuljáról, és nem hogy törés, horzsolás, még karc sem sok van rajta, csak némi zsebkopás.
a némító gombot letesztelem majd.
azért adja el, mert vett egy 3GS-t, és ez már felesleges, szal nem hiszem hogy azért mert szar lenne.[ Szerkesztve ]
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
Quaresma #19835 üzenetére
Én használtért még nem adtam 60k-nál többet!
(És hál istennek mind gyári független volt!)
Fontos megnézni hogy a csatlakozó műxik-e! Necces sync-elni csati nélkül! .)
Kijelzőhibák: Érzékel-e mindenhol? Pixelhibák,deadpixel stb...
Miért van pattintós plusz hátlap? Karcos? Törött? Volt szétszedve?
A hátlap le és fel pattintása elronthatja törheti a némitó gombot! Beleakadhat amikor szeded le!
TÉRERŐ! Mindig fix-e nem ingadozik? 3G működik-e? GPS vevő! Beszéd Hangszóró recseg-e. Kihangosítva torzít-e?
Ja!!! ...és LETILTÁS ELLENI GARANCIA PAPIR!!Kb. ennyi! Elsőre!
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
hi!
ha minden igaz holnap lesz egy iPhone 3G 8gb-om, használt, és érdeklődnék, hogy miket nézzek meg rajta vásárlás előtt? gondolok itt könnyen elromló, meghibásodó alkatrészekre.
a telefon jailbreakelve van, 3.1.2-es szoftverrel, magyar menüvel, nagyon kevés karccal, minden tartozékkal, és ad hozzá az eladó egy plusz kemény hátlapot.
szerintetek megér így 80k-t?
köszi előre is! -
<NewL>
addikt
-
D@niel
addikt
Valakivel előrodult már, hogy használta az iPhone internetét a laptopján és hírtelen magától megszűnt a kapcsolat (persze az Internet tethering továbbra is maradt On-ban) ? Nekem néha megesik.
-
dirty.yakuza
aktív tag
INFINIDOCK tök jó kis stuff, rengeteg app-ot le tudsz pakolni dockra és lapozgathatod mint a springboardot.
Nálam tök jól műxik![ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
válasz
OliApa #19825 üzenetére
próbáltál már letölteni az ApStoreból egy ingyenes progit? - nekem meg szokta oldani és sok más usernek is
lacika35 : hőfokot mutatóról nem tudok,de van egy nagyon jó kis program. SysInfoPlus - Cydiából tölthető le,van hozzá magyar lokalizáció is a szifon.com repoban
[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
válasz
manchester85 #19806 üzenetére
Van már előfizum, máshol!
-
lacika35
csendes tag
Sziasztok,
tud valaki olyan progit, amivel meg lehet nézni a teló hőfokát (proci stb)?
Kösz,
L
-
tikshow
addikt
ő tiltotta, végülis egyre megy, hogy rejtett vagy tiltott, a lényeg, hogy a hívó nem engedélyezi a számának küldését, tehát blokkolja azt
Rodrigo: rakd dfu módba, home+power gomb lenyomva 10 mp-ig utánna power felenged ekkor a géped érzekeli egy dfu-ba módban lévő iphone-t utánna itunes-ba shift + restore, ha ez nem működik akkor passzolom, de ennek mindenképpen működnie kell
(szerkesztve lett, ez a jó)[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
az miért van, hogy pl vezetékes számnál azt irja ki, hogy blocked? meg még nem tudom melyikeknél írja ki. van rá valami lehetőség, hogy kiirja a számot? miért blocked-ot ír ki?
-
Rodrigo
tag
Sziasztok az imént vettem egy Iphone 2G 8GB változatot. Jailbreak van, rajta, legujabb magyar szoftver stb stb.. a volt tulaj mondta hogy nyom egy rendszervisszaállito resetet vagy mittomán mit... hogy a személyes dolgai eltünjenek. Aztán jött a töltőképernyő, ami mutatta milyen szinten van kész a formázással... elég sok időbe telt, de sajnos azota bekapcsolásnál lefagy.. Jobbanmondva mikor bekapcsolja az ember, akkor ugye bejön az alma jel és kis idő után középen a kis programtöltést jelző kis kör, ami szintén lefagy... inenntől kezdve semmi... mit tudnék csinálni?
-
D@niel
addikt
válasz
manchester85 #19806 üzenetére
Igen , én pl nem tudtam volna magam elképzelni dominósnak , esetleg akkor , ha van internet is hozzárendelve a számomhoz (Dominóhoz lehet ilyet csinálni ?). Az iPhone nem sokat ér világháló nélkűl .
-
OliApa
aktív tag
válasz
OliApa #19752 üzenetére
Nos, megpróbáltam egy restore-t, leszedett előtte egy frissítést (3.1.2 volt fent), majdnem kész volt, amikor a firmware ellenőrzéskor kidobott hibaüzenettel, ismeretlen hibaként. Mentem a másik gépre, ott is az volt a baj. Lehet, gyári kábellel kellet volna megpróbálni? Most szervizben van a 2 hetes GS...
Gyári állapotú volt. Lehet az volt a baj?...
Pffffuuuuu...