Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
Nekem 16 GB-os van, és kb. 500 zeneszám van rajta, meg jónéhány program. Igaz én iGo-t nem használok, de igazából a legtöbb program pár MB-os, nálam a legnagyobb is 10-12 azt hiszem. A 16 GB-ból nálam 11 GB szabad hely van még. Én filmet nem tettem rá, de szerintem 1-2 filmet ha felteszel még az is bőven elfér mellette.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy ha a pénztárcád engedi érdemes lehet a 32GB-osat megvenni, mert az tovább "elég". Később lehet, hogy jönnek még ki nagyobb méretű programok, amiket szívesen feltennél, illetve így nem vagy annyira korlátozva, hogy mennyi zenét tárolj rajtahanee
Aktív témák
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest