Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
-
zsolti093
tag
válasz
BossBoss #49588 üzenetére
Tuti nem hardveres, mert más kamera programmal működik tökéletesen! Máshol azt írják, hogy felraktak egy különálló kamera programot és azt használják, de én az alapot szeretném, hogy működjön! Azt hiszem ennek restore szaga van! :S Le lehet menteni a programokat, alkalmazásokat restore előtt?
-
manchester85
veterán
válasz
BossBoss #49197 üzenetére
Ők az Apple rendszerében szereplő datumot. 2 eve nyaron siman gariztattam a T-s iPhone-omat New York egyik Apple Store-jaban. Bubis lett az uveg, bementem random, odavittek a Genius Barhoz, es 10 perc alatt kicserélték. Se papir se utlevel se semmi nem volt nalam, raadasul mar a gari is 2 honapja lejart.
Viszont az APR-ek (Starking, iStyle) nem fognak vele foglalkozni, ők csak fuggetleneket szervizelnek. De Apple Store-ba minden tovabbi nelkul viheted, csak semmi ertelme, mert nem indul ujra a gari, es a keszuleket se feltetlenul cserelik, csak javitjak. (USA-ban mindenkepp)
De igen, ha fel evig nem aktivalod, akkor valszeg fel evvel kesobb indul a gari. Legalabbis a tapasztalataim ezt igazoljak.
Samgar!
Mivel mar 10 millioszor leirtam ezt (volt, aki mar unja is, es jogosan szova is tette) igy azt hiszem elegge indokolt, hogy felkapom a vizet arra, ha valaki ennek homlokegyenest ellentmondva tenykent irja le az ellenkezojet, ugy, hogy valojaban csak a velemenyerol van szo. Foleg, hogy kozvetlenul a hozzaszolasod elott is leirtam.
-
tyotyo
csendes tag
válasz
BossBoss #46872 üzenetére
Mindegy de teljesen másról van szó, egyáltalán nem érzékeli ha számitogépre van dugva, de azt érzékeli ha töltésen van ! teljesen minden jól müxik a 3G csak nem érzékeli a gép egyáltalán.És az a fura hogy 3 gépen probáltam de egyiksem érzékelte hogy rá lenne dugva.Dock cserélve van rajta . Ugyhogy alaplapra gyanakszom vagy esetleg kontakt hiba. nemtudom. Ha valaki tuná rá a választ az jó lenne.
-
tyotyo
csendes tag
válasz
BossBoss #46834 üzenetére
NEM KLON ! szét lehet szedni ,az alaplap alatt van az aksi, és ahogy leveszed az alaplapot az aksi tetjéröl szét van szedve!! szerintettek hogy cserélik ki az aksit?.
belevarázsolják? a 3G nél nem kell forrasztani összesen 7csavar fogja a hátlaphozz az alaplapot ! aki nem tudná! És ahogy leveszed róla az alaplapot láss csodát .
jéé ott az aksi.:! De másban kértem a tanácsaitokat ha persze tudnátok rá válaszolni.:! köszönöm.!
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
BossBoss #46557 üzenetére
Ne haragudj, de én még mindig nem értem. Miben erősített meg kali kolléga? Azt írtad, 1 év 8 hónap. Ebben semmilyen megerősîtést nem kaptál, kali gyakorlatilag leírta ugyanazt, amit én. Mire vonatkozik az 1 év 8 hónap, és kali ezt hol erősítette meg?
Szerk: egyébként teljesen egyetértek Kommy-val, ezt a felajánlást nagyon nem itt kéne, ugyanis minden felajánlás kb. 20 egyszavas hozzászólást eredményez, aztán eredményhirdetést, ami a nem érdekelt júzerek számára kb. egy értelmetlen flood-dal egyenlő. Nem az a baj, hogy nem kapcsolódik a topikhoz, hanem az, hogy láncreakcióval jár, ami tényleg baromi zavaró a topik normális menetéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
BossBoss #46490 üzenetére
Navigon már szívatott meg engem is nem kicsit, bár frissítés óta nem is nagyon használtam még.Évek óta Igot használok pda-n, azzal nem volt soha gondom, gondolkoztam, hogy megveszem majd a szifonra, de egyelőre nincs sok szükségem a navigálásra. Van itthon vagy 3 pda, amin Igo van, ezért inkább nem adok ki érte pénzt.
-
_Fefe_
tag
válasz
BossBoss #46309 üzenetére
Ritkán szokott nekem is ilyet csinálni 1-2 havonta egyszer, ha a 3G-t kapcsolom be, vagy ki. Ez előfordult már iOS 4 és iOS 5 alatt, JB nélkül és JB mellett is. A restore sem oldja meg a dolgot (kipróbáltam), de egy ki-be kapcsolás segít.
Nem különösebben izgat a dolog, olyan ritkán jön elő. (Egyébként úgy vettem észre, hogy a térerőtől teljesen független a dolog.)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
BossBoss #44767 üzenetére
Szerintem egyértelmű, hogy garis dolog, meg se fordult soha a fejembe, hogy nem az lenne. Hogy tudsz elrontani egy pixelt?? Egyértelmű, hogy gyári hiba. Mikor monitort vettem, 3.-ra sikerült egy olyat elhoznom, ami nem volt pixelhibás. Telefonnál se gondolnám, hogy ez másképp lenne, bár még nem volt ilyen jellegű hibám telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
BossBoss #44391 üzenetére
Már az iPhone 4S előtt is terjengtek ilyen pletykák, bele kell nyugodni és meg kell tanulni, hogy semmiben sem lehetünk biztosak 1-1 Apple termék bejelentéséig annak specifikációiban, ld. iPad 3 előtt 100%-ra mondták a 4magos A6 procit, erre jött az A5X...
Szecsy: Photosynth[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
BossBoss #43236 üzenetére
Én is így jártam, mondjuk én nem fizettem +-ban. Így elméletileg megmarad az 50GB-om. De tény, hogy SkyDrive-ra mentem én is át.
(Még szerencse, hogy ezzel sikerült mindent egy nap alatt áttölteni a dropboxra, és onnan újból gépre. Majd fel a SkyDrive-ra.) Nem volt egyszerű, de így mindent látok telefonon is és megnyitni is megtudok mindent.
A Dropbox 11GB-ot meg használom, mint egy pendrive, a SkyDrive/Box marad egy ún. backupra. Azért nem árt, ha két helyen megvan minden. Még akkor is, ha szar letölteni a boxról. Bár a Cloudringgel ez egyszerűbben megoldható.(#43235) manchester85: én is így vagyok vele. Esténként szoktam a 3G-t és a mobilnetet lekapcsolni, lefekvés előtt. Reggel vissza. Illetve a WiFi-t szoktam még kapcsolgatni, de az is gyorsan megvan.
A BT-t hiába kapcsolgatnám be így, ki kell választani még, hogy mihez kapcsolódjon. Ezért úgyis be kell lépnem a menüjébe. -
-
DanielK
addikt
válasz
BossBoss #39106 üzenetére
Hát, inkább emlékeztet egy chat szobára, mint szakmai topikra....
Szóval belefér.
Minden egyes alkalommal megkérdezi vki, hogy miért nem szól az egyik hangszóró, milyen tokot vegyek rá stb. Miután mindenki jb-lt aki akart, így ennél a rendszernél nincs miről nagyon beszélni szakmai dologról. Ugyanúgy, ahogy a wp7 rendszernél sincs miről beszélni, a rendszerből kifolyólag.
Linuxnál és androidnál van.[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
BossBoss #32088 üzenetére
4.2.1 utan eleg gatya volt az ios5....a 4.2.1 nagyon sima igazi iphone erzes nuku lag....mig az ios5 meg apro kicsi lagokat erzekel nem csak 3gsen de meg 4esen is aki ezt nem veszi eszre....az szerencses...en meg erzem milyen amikor smooth a rendszer es nem nagyon akarodzik a atmenni erre a mikro lagos rendszere....
-
Misi1979
őstag
válasz
BossBoss #31338 üzenetére
Az nehez ugy, ssh-zni kell hozza. Mukodik az, csak durvan tulterhelt.
En tegnap 2 proba utan feladtam, nem tudott indexelni sem.
Ma reggel ment, de ujraindexelni mar nem tudta most a tartalmat, tehat ha valtozas lenne benne, nem latnam, csak a reggeli allapotot.
Nem ures! Csak tulterhelt.
Ja es (L)sbsettings(L)
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
-
Tallin
csendes tag
válasz
BossBoss #30390 üzenetére
Azért szarakodnak gondolom, mert a szervizes fickó szerint nem garis a hiba. Szerinte ütés érte, (ezért repedt meg a hátlap) mert meg volt lazulva a csavar, és picit mozgott a háta szerinte. (Nekem nem tűnt fel) Lehet nem meri vállalni a felelősséget.
Ha elhúzódna ez az egész ünnepek utánra arra az esetre lenne egy láma kérdésem. A 3gs-ról 5.0.1 alatt készített Backup-ot fel lehet rakni erre a 3g-re amin még 4.2.1 van? Vagy inkább ne erőltessem?
_ak_: Köszönöm a garis topikot
[ Szerkesztve ]
-
válasz
BossBoss #23850 üzenetére
Leírtam benen mindent szépen kulturáltan megfogalmazva, és én is írtam benen a 3 munkanapot és hogy tkéletesen bontatlan cserekészüléket kérek és nem GYÁRI JAVÍTOTT példányt.... A kettő kibaszottul nem ugyanaz....
Szóval most vitte el az irodavezetőnek v kinek, eközben írtam e sorokat.
Mindjárt szétbax az ideg.
-
majestic
őstag
válasz
BossBoss #22898 üzenetére
Köszi a választ de egysszerűen nem tudtam előbb válaszólni mert egy egész éjjel nem volt netem.
Lenne még két kérdésem:
Az angliai iphonoknak nem más a töltőjük mint az itthoniaknak?
Hol van itthon hivatalos AppStore? Azt mondtátok, hogy ott lehet szervízeltetni ha valami baj lenne.
Köszi a válaszokat
-
Kashim
őstag
válasz
BossBoss #22111 üzenetére
Az nagyon sok. Nézz körül aprón. 60 körül/alatt mennek 16 és 32 gigás készülékek, van ami gyári független is makulátlan állapotban.
greggggg
Bontatlan vagy nem, 8 gigás és függő. Gyári független bolti iPhone 3GS-t mai áron senki nem vesz az ég világon, szóval a 99k-t kár ide keverni. Annyiért hiba nélkül működő i4-et kapsz.
Nem hinném, hogy ha valaki használt készülékek között böngészik, ekkora felárat fizetne azért, mert van rá gari, ami lehet sosem fog kelleni és ezért cserébe lemondana a többszörös tárhelyről is.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
BossBoss #21678 üzenetére
Ha a 4S ennyitől belassul kihajítom az emeletről
1 napja használom, és most jutottam el odáig hogy bezárja a futó alkalmazásokat... volt vagy 30 db, és megs e röccent a cucc
Mondjuk kicsit több memót vágtam volna bele, de így is partiban, illetve néhol jobb a konkurens SGS2-nél!Meg ez nem recseg nem ropog, legalábbis az enyém nem, nagyon egyben van!
[ Szerkesztve ]
-
-
manchester85
veterán
válasz
BossBoss #21631 üzenetére
Gratula hozzá! Örülök, hogy a mártírszerepem hasznossá vált a jövő társadalmának.
Egyébként nagyon csalóka a "bibi", természetes fényben ugyanis szinte csak egy karcnak látszik. A szobámban spotlámpák vannak, és vissza is veri a fényt, ezért tűnt a lakásban nagyobbnak. Szóval lehet, hogy sokan eszre se vették volna, bar a "serules" elvitathatatlan, es elfogadhatatlan, ha abbol indulunk ki, hogy en a dobozbol kiveve, a kezemen kivul semmilyen targgyal nem erintkeztetve fedeztem fel. Szerencsere egyaltalan nem zavaro.
Gondolom, az elso dolog amit eszrevettel, hogy latod az apro betuket is.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)