Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Minden második frissítésnél ez történik velem. 5.0 óta. Másik ismerősnél is ugyan ez van...
"Egyedi probléma" - nem egészen.
Kezdetektől fogva az akku problémák jelen voltak. Valakinél igen, valakinél nem.
Ebből kifolyólag is nehéz orvosolni, megoldást találni, hogy mi a helyzet. Hiába garanciás a készülék: "egyedi hiba" címén le sem szarják. Ebben az esetben megint oda jutottam, hogy nem alkalmas munkára.[ Szerkesztve ]
-
Roland93
aktív tag
Én az iTunes könyvtárak közül a zene és filmeket egyáltalán nem használom, egyből másolom rá az iPhone zene és film mappájába. Azokat akkor biztos nem kutyúlja össze.
De ha most rá dugom a másik iPhone készüléket akkor nem fogja az én kontakt-jaimat rámásolni a másik készülékre?
-
törölt tag
Nem mondom, hogy nem, de ahogy írtam is, volt egy restore, új telefonként állítottam be, és jelenleg semmi, azaz semmi nincs rajta, csak a gyári cuccok.
DanielK: igen, ezeket a restore után is kikapcsoltam, de már előtte is ki volt minden ilyen akksimerítős dolog kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
Akkor szerinted/szerintetek most leadjam, vagy várjak még vele, november végéig jótállásos úgy is. Ha most adnám le és netán cserélnék, akkor valószínű, hogy 3-4 hónap múlva is cserélnék, nem? Hátha addig még véletlenül leejtem azt megsérül egy picit, vagy vmi
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Tényleg
Illetve akkor mikor lemented a képet telefonra. Viszont akkor sem annyira kicsire mint a dropbox.
Szóval a dropbox appon belül is csúnyák a képek nem csak letöltés után. Viszont skydrive-ban az appon belül ahogy látom eredeti méretben adja be, csak letöltés után méretez. -
Mela Kehes
addikt
Hát nem tudom hogy megy ez. A Public mappán belül van a static mappa és azon belül a journal. De a static mellett is van egy index fájl és a journalon belül is. Továbbá a képek is a static mappa mellett vannak. Ha a journalt átmásolom a static mellé a pubil mappába, akkor egyrészt mindig csak get link van és nem is működik.
Ha visszamásolom a journalt a static mappába, akkor a static melletti index fájl működik.[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Feleségem munkahelyi email-e vipmail-es volt. Átirányítottam neki egy gmail-esre és azóta semmi gondja sincs vele. Rögtön jönnek a levelek, arról nem is beszélve, hogy a telefonon való beállítása kb. 20 mp-ig tartott. A vipmaillel meg kínlódtam egy fél órát és mégsem sikerült.
-
jozsi252
veterán
-
-
vadászcsiga
félisten
Ha Gmailként van beállítva, akkor is szinkel visszafelé
Nekem nem, most próbáltam ki. Direkt bekapcsoltam a beállításokban a gmailben a mailt, töröltem egy levelet telón de webes felületen még mindig ott figyel. Viszont visszatérve exchange-re sem látom csak a kukában. Ez már ott marad.
-
Tibee86
nagyúr
Beállítások/Mail/Gmail/ és ott az üzenetek archiválása ki van kapcsolva??
Jah bocsi, azon átsiklottam, akkor passz sajnosMela Kehes: Az engem is érdekelne, mert gondolom ha épp nincs hálózaton, akkor folyamatosan keres, ami gondolom azért szívja az akksit, bár ez csak az én feltételezésem.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
Engem nem zavar, csak van egy ph szabály, ennyi. Nem egyszer jött már ezzel is manchaster.
Igazából az iOS "zártsága" miatt van ez. A jb is két perc és kész. Nincs miről másról beszélni.
Androidon ott a root, új kernel és a többi. Ott a telefont könnyebb féltéglásítani is![ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
Most harmadszorra is kipróbáltam Win7 alatt iCloud Photo Streamet és feltöltötte a képet. Pont jókor kezdett el működni, viszont most nézem ez is megfelezte a kép méretét.
Photo Streamben a mérete 980 KB és a Camera Rollban pedig 870 KB. 1.6 MB-os képet kétszer is újratömörítette, szép
Ja ez előző nem neked akart menni eszgé100.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
"Ja, a következő iPhone neve valszeg megoldódott: The new iPhone."
+1
Nekem is eszembe jutott valamelyik nap.
És még mielőtt elindulna a lavina: sose mondtam, hogy iPhone 6 jön, csak, hogy nem iPhone 5. Hisz miért hívnák a 6. telefont annak? Úgyhogy koppanjanak majd azok, akik még mindig ebben a marhaságban hisznek.
-
B.Ricsike
őstag
Mi meglepő ebben?? Hogy kiderül, hogy egy szar semmi Ország vagyunk, ahol mindenki, ahol csak tudja, húzza lefelé a bőrt az emberekről?? Sajnos ha körbenézel, szinte mindenhol jobb árak vannak minden szolgáltatásból, úgy, hogy az életszínvonal magasabb. Sógoréknál a ruházati termékek is sokkal olcsóbbak, mint nálunk, és a választék is sokkal nagyobb. Na de nem siránkozok, ez van. Erösen gondolkodom én is, hogy ha veszek telefont, azt már nem itthon fogom...
-
bandigno
senior tag
inkább gumiszerű, de puhább, mint hogy karcoljon
a telóval össze tudom karcolni a tokot, kb olyan
elmélkedtem h mi okozhatta, a tok biztos nem, lehet én mikor egy uccsó törlést eszközöltem rajta visszarakás után és esetleg vmi bizgentyű volt a rongyon/pulóveren és szépen összekaristolta hosszanti irányba! Ez van, eladni nem akarom, tokban nem látszik meg amúgysem vészes!
MÁS: Karácsonyra ezt kérem a fa alá! iPhone SLR Mount
-
Hooper
őstag
Na, végülis megadtam a rendes bankkártya adataimat..gondolom nem lesz ebből gond.
Kezdetnek viszont le is vont 610Ft-ot...ezt miért is???
Kell valamire figyelni hogy nehogy leszipkázza valami a pénzt a kártyáról? vagy csak ha fizetős appra nyomok akkor azt levonja egyszer és kész?
-
manchester85
veterán
Sajnos ez nem egyedi eset. Én egy Oxford egynyelvű angol szótárt vettem vagy 2 éve. Le volt árazva 80 centre valami 25 euróról. Utána látom, hogy megint 25 euró, és még szerencse, hogy nem kattintottam rá, mert először azt hittem, hogy ugyanaz az alkalmazás, de mivel nem írta, hogy installed, se azt, hogy update, sejtettem, hogy ez egy másik progi. Mondjuk azt nem tudom, hogy mivel tud többet, és 80 centet még így is vígan megért, de baromira észnél kell lenni a programok tárolásánál, ez a lényeg. Az a tiéd, ami a gépeden, vagy a telefonodon van...
-
Mela Kehes
addikt
Hát a 23 ezret sem igazán értem, nekem egy idő után begyorsul és csak ritka esetben tudok valamilyen tűzlabdád felvenni hogy utána lelassuljon. Egyéb esetben egy ág megállít és egy életnek hopp. Lehet béna vagyok, pedig egy csomót feljesztettem már. A nagyobbik lányom szépen gyűjti a pontokat.
-
Ragnar95
félisten
Csak tárolni nem lehet őket,de ez ugye az iOS felépítése miatt van, mivel ugye nincsenek könyvtárak....
Amúgy nem lenne rossz egy gyári Quickoffice rajta, csak ugye ez nem Android és valóban ki lehet bírni 5-8eurót, ha valakinek tényleg fontos egy teljesértékű Office program. -
kisferi
tag
Köszönöm szépen fazr a segítségedet. Jelenleg egy magyar Itunes regisztrációm van.
Az úgy nem jó, hogy az Itunes-ban átváltok az országoknál az USA-ra és úgy regisztrálok megint? Az USA Itunesból alkalmazásokat szeretnék megvenni, azt is tudok majd?
Névnek a regisztrációnak lehet magyart is írni vagy amerikait kell?
Köszönöm. -
SÖ
addikt
Most direkt bezártam a kamera appot, hogy ne háttérből csalja be, lezártam a képernyőt, két katt, bejött a fotó-gyors indítás, katt a kamerára, 0,5-1mp, exponálás, kép kész, még egy másodperc. Gyakorlatilag 2mp-et dolgozott a szoft. összesen. RDS nélkül!!!
ittakary
Nálam a kézremegést még elbírja, nem mosódik el, de csak statikos képekre jó. Teszek fel képet.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...