Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
-
Mr X
veterán
válasz
JNashville #14496 üzenetére
Én nem használok ilyesmit, a 3G-m kezeli a T-s kártyámat.
A kérdésem csak elméleti jellegű volt.
-
zack
nagyúr
válasz
Solar_Wind #14440 üzenetére
Igen. Sikerült visszatennem. Semmi gond eddig, azon túl hogy sok az újdonság.
-
kerekfej
őstag
válasz
JNashville #14496 üzenetére
Az újfajták teljesen legálisak (nem kell a segélyhívás), nem tudom mi bajod vele.
-
BossBoss
őstag
Ne is haragudj, de nehogy meg te legyél felháborodva! Ide jössz "warez" témával és csodálkozol, hogy nem segít senki?
Amúgy fent van a store-ban is game, sőt még adnak is el belőle! Tessék megvásárolni és ezzel jutalmazni és tisztelni a fejlesztő munkáját. Ezzel nem azt mondom, hogy itt mindenki szent. Lehet ingyen trükközni de azt nem kell reklámozni. Erre a témára amúgy is megvannak a kompetens oldalak. Keresd fel! Sok sikert! -
Totheground
addikt
válasz
makaveli666 #14487 üzenetére
Akkor majd tesztelem a paddal, ha hazaérek.
-
BossBoss
őstag
válasz
makaveli666 #14484 üzenetére
Írtam privátba is,de azért leírom ide is. Nos innen le kell tölteni a GM ipsw-t és az iTunes 10.5 beta 7. iTunes feltelepít, majd újraindít. iTunes megnyit, majd sima shift+restore, iOS 5 GM belinkel és kész. Enjoy!
Nem kell semmi DFU meg egyéb... Nekem annyi gondom volt, hogy 32 bits win alatt nem ment, feltoltam öcsém 64 bites gépére és elsőre szépen működöt. De valószínű, hogy az én gépemmel van valami bibi.
-
TheMarci
addikt
válasz
makaveli666 #14487 üzenetére
Simán shift + restore-al fel tudod tenni.
-
makaveli666
senior tag
válasz
Totheground #14486 üzenetére
Én úgy tudom a gm-et bárki fel tudja tenni... vagyis az írások alapján.
-
Totheground
addikt
válasz
Csak akkor tudod feltenni, ha dev vagy, vagy egy dev regelte a készüléked UDID-jét.
-
JamesHun
addikt
válasz
vársz 1 hetet és frissítesz itunes alatt
-
makaveli666
senior tag
VAlaki privátban el tudná nekem gyors mondani, hogy tudom feltenni az ios 5 -öt?
Már elvileg egy gsm gm iso5 öt letöltöttem, meg találtam egy oldalt a hogyan upgradeljünk ios5-re, de angol és beszélem a nyelvet, de azért kicsit fogok tőleSzóval, ha valaki írna nekem privit annak nagyon örülnék... előre is köszi.
JamesHun: De már nem bírok várni...[ Szerkesztve ]
-
Gorbesz
tag
válasz
manchester85 #14475 üzenetére
nekem extreme van. nem is kell, sot szigoruan tilos hogy kimenjen a hivas.
112 hivas 2 mp-ig kell hogy tartson, addig fel se epul a GSM kapcsolat, de FEL SE TUD mivel nem ismert SIM van benne. szoval ez mar outdated. ez csupan azert kell, hogy a rendszer moge tudjon menni az exploit. de az legujabbal mar ez se kell... -
válasz
manchester85 #14475 üzenetére
nem tudtam ,hogy " wareznak " számít......................
-
Gorbesz
tag
válasz
nrbi001 #14473 üzenetére
marmint mi a kerdes?
nekem gevey van. T-s microsim-et is csak azert kellett vennem, mert barom voltam es hivatalos frissitest nyomtam a telora, az meg utana lecsapta emergency call only-ba. azota maradtam inkabb 4.3.5-on JB nelkul, es mindent megveszek ami tettszik
szoval, a gevey mukodik a voda kartyammal, es azt olvastam IOS5 alatt is menni fog.
-
-
Az feltűnt valakinek, hogy a magyar Apple Store-ban lehet Iphone4 8Gb-os készüléket rendelni ioS5-el??? Vagyis csak ezt az Iphone4-est lehet jelenleg rendelni. Okt. 12-ei szállítással.
-
Mr X
veterán
válasz
Uzmany #14467 üzenetére
Annyi buktató lesz, hogy miután bekerül a csengőhang a Ringtones-hoz az iTunes-ban és szinkronizálni szeretnéd, törölni akarja az összes zenét a telefonról.
Ezt kikerülheted, ha megfogod a csengőhangot, és csak simán ráhúzod az iPhone-od nevére a baloldali listában. Így simán felrakja.
-
BossBoss
őstag
válasz
csokimikulas #14462 üzenetére
Nem kell develop acc!
-
Mr X
veterán
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, kezdő iphone-s lennék.
Hogyan tudom betenni csengőhangnak egy kedvenc mp3-am? -
Gorbesz
tag
válasz
bepe79 #14457 üzenetére
most vettem meg, de csak kesobb tudok egy rovid review-et irni.
eloljaroban annyit, hogy az iranyitas infinity blade-s.
bizony, en is csak neztem mikor eloszor meglattam. regota kovettem hogy mikor jon ki.
aztan a heten annyira el voltam havazva hogy ma vettem eszre hogy felirtam az emlekeztetok koze hogy ma jon ki
a linkelt review-ben azt irja a csaj hogy eleg jo.
fulhallgatoval ajanlott, sotetben az elmenymaximalizalas erdekeben[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Valaki akinek angol vagy amerikai AppID-je van töltse le nekem a VEVO alkalmazást 1.3.1 verzióját. Ez egy free app csak magyar storeban nincs...
-
DanielK
addikt
válasz
Csabee. #14459 üzenetére
Ha nem kéred, akkor nem küld sms-t. A frissítésnél írta, hogy csak akik igényelték az sms aláírást, azoknak működik. OTPDirekt interneten letiltod és voálá.
Egyébként az iPad verzió is brutál (mondjuk universal), de mindent látok ami kell. Gépet már tényleg nem kell használni.Pláne az iOS5-tel!
-
bepe79
addikt
811 MB ez a The Dark Meadow, Unreal Engine 3-as fut alatta, és azt írják, hogy 3GS-től kezdve az iPad2-ig mindenen működik, tehát fut iPhone 3GS-en iPhone 4-en, iPhone 4S-en, iPad-en, iPad2-őn, és 4.99 Euróba kerül.
-
JamesHun
addikt
aki ránézett írjon már pár sort, hogy milyen
és hogy mennyire unalmasodik el fél óra után a játék -
Gorbesz
tag
mar fenn van a storeon. The Dark Meadow
Unreal Engine -
Csabee.
nagyúr
válasz
Solar_Wind #14449 üzenetére
Nekem a 3GS-emen működött, tudtam utalni is. Csak elég tré lett így hogy sms-nél még ki sem tudom másolni a karaktereket... amíg nem frissült az app, jobb volt!
-
vadászcsiga
félisten
Szomorú nagyon ez a hír. 56 éves. Még fiatal ember volt. Sajnos duplán átérzem, a csaladomban 1,5 éve vitt el valakit a rák 3 hónap alatt hogy pusztulna el ez a kór.
Remelem sikerült átadnia valakinek a szellemiséget és tovább tudják vinni a céget megfelelő újításokkal.
Nélküle nem osztanank itt az észt az biztos.
-
Csabee.
nagyúr
Nos ma
Utaltam otp-rol ! Es kiirja az alkalmazas hogy az on keszuleke Jailbreakelt, s adatai nincsenek biztonsagbanazt hittem besu@rok
Ma frissult az otp app, sms-es lett ezis.. Multitask tamogatassal, tehat a 3g-s felhasznalok be is buktak. -
bepe79
addikt
http://www.apple.com/
-
plus44
veterán
válasz
manchester85 #14441 üzenetére
Pontosan erre gondoltam én, aztán eszembe jutott, hogy vajon miért lett ennyire kitolva ez a keynote. Szinte olyan volt így, mint egy pálya lezárása, egy utolsó termékbemutató és aztán néma csönd...........................................................................................
-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind #14440 üzenetére
Ez engem is érdekel. Vagy csináljunk egy teljesen friss iPhone-t?
Ha igen, akkor a képeket hogy menthetem el? -
pr0bi
senior tag
Nyugodjék békében! Nagy ember volt, ha nem a legnagyobb!
-
manchester85
veterán
A hír hallatán sajnos mindenképp újra kell értelmezni a keynote "szegénységét". Gondolom, hogy jó pár hónap Steve egészségi állapotára ment el. Persze ettől még racionálisan kell értékelni a keynote-ot, de vajon ki tudott racionális maradni az elmúlt hónapokban az Apple-nél? Vagy magán a keynote-on!
Milyen érzés lehetett úgy megszervezni a keynote-ot, hogy lehetőleg Jobs halála előtt történjen? Gyomorforgató vagy sem, de ezt is számításba kellett venni. Jobs még a halálával is ügyelt a profizmusra, amit képviselt.
-
bepe79
addikt
-
Kapcsolgatom reggel a TV-t, CNN-en Breaking News: Remembering Steve Jobs ... Először nem értettem, aztán bekapcsoltam a gépet...
Ez egy szomorú reggel...
Esküszöm hiányozni fog... Már ez a keynote sem volt az igazi nélküle :-/
-
Bling95
őstag
Mas: azert a gm meg nem tokeletes , nalam camara app neha nem okos, meg amikor zenelistabol atmegyek a now playingrr neha akad
-
Motaba78
addikt
én nem szimpatizálok az apple termékekkel, de mint a NAGY EMBER előtt meghajlok munkássága előtt.
Nyugodjon békében. -
Csabee.
nagyúr
Rossz ilyen szomorú hírre felkelni!
-
manchester85
veterán
Azt a kurva mindenit!
R.I.P Steve, el se tudom hinni!
Sajnos most már egyértelmű, hogy ezért mondott le. Szó nem volt itt pihenésről, ekkor már nyilván tudta, hogy elkerülhetetlen a vég számára.
-
DanielK
addikt
R.i.P.
Librinél már elő is rendeltem az önéletrajzi könyvét.
-
bandigno
senior tag
RIP Mr Steve Jobs
-
Bling95
őstag
RIP STEVE
-
Ombi5
őstag
Tenyleg meghalt Steve Jobs, el se akarom hinni?!
-
Totheground
addikt
iPhone 4S
iPhone 4(for)S(teve)
-
zack
nagyúr
Jó véleményem van globálisan a GM verzióról. Eddig egyik beta-t se próbáltam, és nekem elég sok az új dolog.
Majd rájövök, vagy ha nem, majd kérdezek.
A rendszer elég folyékony, és könnyed. Sehol egy mikro akadás / lag. Megkockáztatom, hogy eddig a leggyorsabb iOS fél óra nyomkodás után. Hulla vagyok, majd holnap tesztelgetem. Nálam egyébként nincs mikrofon a billentyűzetnél.
Az értesítési rendszer jópofa, bár majd a gyakorlatban kiderül mennyire hasznos.
iCloud-ot is szokni kell majd mi és hogy müxik. Azt látom, hogy autómatikusan WiFi-vel biztonsági másolatot csinál a felhőbe, csak mivel 5Gb a tárhely, nem biztos hogy ebből 2,2Gb bizt. mentésre akarok pazarolni. Valószínű, hogy majd elő fogok fizetni egy nagyobb tárhelyre, de egyelőre még ismerkedem... -
rolcsibácsi
őstag
olyan mintha egy rokon ment volna el.. én így érzek minden nagy ember iránt akit van miért tisztelni
hiába vagyok droid
sajnálom.. -
llaszlo
veterán
Októben 14. Steve Jobs nap.
http://stevejobsday2011.com/ -
zack
nagyúr
válasz
Totheground #14415 üzenetére
Van miből esni a részvényeknek. Baromi magasan vannak.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy csak most lett bejelentve.Kicsit hülyén jött volna ki, ha keynote előtt pár nappal/ órával bejelentik.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Ha valaki annak él, amit csinál (és Jobs ilyen volt), akkor ez van. A vége felé már tuti nem a pénzért vagy a karrierért csinálta, egyikben sem nagyon volt feljebb.
De ez olyan fura, tegnap lement a Keynote, ma meg ez.
Utálom ezt leírni, de szakmai ártalom... Holnap csúnyán megzuhannak az Apple részvényei, ebben biztos vagyok, ha csak nem függesztik fel a kereskedésüket.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
"Jobs egészségi állapota 2003 óta kelt aggodalmat, amikor hasnyálmirigyrákot állapítottak meg nála. A műtét és alternatív gyógykezelés után visszatért a cég irányításához. A hogylétével kapcsolatos találgatások 2008-ban ismét felerősödtek, amikor jelentősen lefogyott. 2009 januárjában Jobs a “hormonháztartási egyensúly hiányával” magyarázta a súlyvesztést, majd féléves betegszabadságra távozott, amely alatt májátültetésen esett át."
Szegény...8 éve szarul volt, és így melózott.
Az egészség mindennél fontosabb. A pénznél és karriernél mindenképpen. -
mondomén
őstag
Sajnálom, nyugodjék békében.
Viszont tapasztalatból mondom, hogy jobb neki így... -
zack
nagyúr
Úúú vazze. Akkor ezért nem volt ott. Sajnálom. Nyugodjon békében.
Sokat tet azért, amit most iPhone-nak hívunk, és ami a világ egyik legjobb okostelefonjává nőtte ki magát.
Látjátok, pénze volt annyi, hogy sose fogyott volna el, mégis idő előtt elment. A kaszást nem érdekli ki mennyire van csövön anyagilag, és mennyi idős.[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
Sync Apps...
Copying 4 of 291...
SÖ:
Megnézem, de csak miután szinkronizálta az appokat.
Remélem nem vagy álmos.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Metal topik
- További aktív témák...