Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #15399 üzenetére
Jövő nyáron ki tudja, lehet már I6 lesz, szóval én kivárnám!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
plus44 #15397 üzenetére
Ha így lesz, előbb-utóbb (legkésőbb jövő nyáron) valahogy megbuherálom az előfizetésemet és átadom valakinek hogy vehessek egy 4S-t
Keresgettem a ram méretét neten és látom hogy a nagyobb lesz a legnagyobb blendeméret is, f2.8-ról f2.4-re nő. Ez jó hír az alkalmi fotósoknak.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #15395 üzenetére
Látod én is, hogy kardoskodtam e mellett, de basszus egyik keynote-on sem esik szó a RAM növekedésről.
Ergó simán lehet benne 1gb attól hogy nem tudjuk...még.
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #15395 üzenetére
Az I4-nél sem emelték ki... Szóval az esély megvan rá, hogy növelik a méretet és remélem növelik is...
plus44: Igazán nincs mit. Én is reménykedem...
JNashville: Mindenképpen 4S-t vegyél, úgy éri meg szerintem ha az aktuális modellt választja az ember...
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
-
eszgé100
őstag
válasz
manchester85 #15328 üzenetére
ok, wifiről le tudtam tölteni, thx
máyköl: mi a baj a Fila-val? már napok óta ezen gondolkozom
-
Zjunior
veterán
Miért van az, hogy App Stoe featured menúpontra azt írja your request could not be completed!
Volt már log off meg be!
A többi menüsor elérhető!
Categories top 25 stb...
Mi lehet a gond!? -
máyköl
veterán
Vodafone garihoz garancia jegy elég, vagy kell számla is?
-
Bling95
őstag
na back up pal csináltam minden fasza, játékmentések megvannak sms-ek névjegyek , nem akad semmi szóval mostantól backupolok
-
Ombi5
őstag
HAsznalja vki a celeste nevu progit bluetoothra? Kepeket a fenykepek konyvtarbol elvileg tudnek megosztani,ha rajta tartom folyamatosan a kezem , fel kellene dobnia,h megosztas?
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #15379 üzenetére
Nálam FF5 3D néven fut, magában a játékban a címe F&F PinkSlip 3D.
Nem tudom, ez az-e.
szerk:
Nem az, ez valami más.
[ Szerkesztve ]
-
MxM19
aktív tag
válasz
manchester85 #15379 üzenetére
Ahoz képest minden game el fut nekem ami kell.Asphalt 6tól a Dexterig.
-
-
MxM19
aktív tag
Fast Five 5 el nem lehet játszani 3G-n?
Aki játszott már vele az írjon 1 PÜ-t. -
Az Apple ismét rekordot döntött!
1.000.000 (egymillió) előrendelést regisztrált 24 óra alatt!
Ezzel megdöntötte saját rekordját ami 600.000 volt az iPhone 4 megjelenésekor.
--
"Allaying any doubts that the iPhone 4S will be a big seller, Apple announced pre-orders for the new model topped 1 million in 24 hours, which breaks the previous single-day record of 600,000 for the iPhone 4." -
MxM19
aktív tag
Hi.
Csak annyi lenne a kérdésem hogy tudnátok mondani egy Hangfelvevő appot iphone 3G re?
(Jailbreakelt a teló,legújabb.)
Ja és még annyi hogy van egy album amibe vannak képek de telefonon nincs rajta az eltávolítás app.Hogy tudnám eltávolítani?[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
Probaltam MAIL-nel, h Push-t hasznalok vagy 15 percenkenti lekerest, de egyik se valtotta be a remenyeket. PUSH-nal ugye elvileg egybol kellene jeleznie ,h megjott a level,de cseszik ra. 15 perc is necces, mert sose volt 5 perc!
Vmit elrontok es mashol is kell vmi allitanom?
-
MxM19
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Persze, olvasgass .Én zene hallgatásra, böngészésre és nem utolsó sorban használtam a legutóbbi 3GS-em. Gondom nem volt vele, bika kis gép volt. Jól járt vele a vevőm.
Ha megnézed a játékok és egyéb APPlikációk közt is van egy Csekély különbség a robot és az Alma között. Természetesen nevezhetjük ezt sznobságnak és egyéb más bántó,sértőnek titulálható kifejezésekkel.De amíg nem volt ilyen telefonom , addig nekem sem tetszett és nem értettem mi ilyen drága ezekben. -
Enjoy
addikt
válasz
Solar_Wind #15350 üzenetére
Nekem 10 nap múlva jár le az 1év, ezért agyalok már ilyeneken
-
bandigno
senior tag
ezt tapasztaltam és tudom, de pont ezt kellene valahogy kiküszöbölni, hogy a %-os megjelenítés másképp alakuljon!
Ha hálózatról töltöm és a 100% elérésénél egyből leveszem, és ha mondjuk éjjel rajtahagyom, akkor is van fél-1 nap üzemidőbeli különbség! Ne jelezzen már akkor 100%-ot, főleg ne USB után :S Nem értem, bár nem is vagyok műszerés zseni -
Enjoy
addikt
Közeledik az időpont, mikor lejár a telóm garanciája.
Szerintetek telóknál is van olyan, mint notebookoknál, hogy ha bizonyos % fölé megy az akksi elhasználtsága, akkor cserélik garanciában?
Jó lenne + 1 év gari -
bandigno
senior tag
akksi töltöttség százalékos megjelenítését lehet valahogy kalibrálni? már megint "gondom" van a 100%-os töltöttség módjával és üzemidejével! Érdekes, hogy több féle módon elért 100%-os töltöttségnél akár 1 nap üzemidő különbség is van!
-
Mr X
veterán
válasz
nrbi001 #15343 üzenetére
Az átláthatóság nem gond, sokkal egyszerűbb, mint az android, fura is volt. Andoidot ezért szerettem.
Jelenleg már nagyjából minden tiszta, az hamar megvolt. Most már csak azért olvasom a fórumokat, hogy kiszúrjak egy jó appot, beállítást, trükköt, bármit, ami érdekelhet.
-
Mr X
veterán
válasz
nrbi001 #15341 üzenetére
Onnan jöttem, volt pár androidos telefonom, asszonynak jelenleg is az van. Én imádtam.
iOS-re a kíváncsiság hozott, mivel ezt a rendszert még nem ismertem belülről. Nos, van, ami tetszik benne, és van, ami nem. Nem mondom sem azt, hogy jobb, sem azt, hogy rosszabb a droidnál. Más. Nagyon más.
Időnként hiányzik a robot, de az iOS is bejön annyira, hogy ne akarjak ész nélkül visszaváltani. Még tanuló fázisban vagyok, folyamatosan fórumokat bújok, egyre okosodom.
-
Mr X
veterán
-
A 3G ára rohamosan esik, nincs tervben legalább egy 3GS beújjítása? Ebayen abból is van 150 dollárért is ( már várom ,hogy mikor jönnek a ipad basebandes külföldi függő 3GS telefonok 45 körül,mert még a hülyének is megérné,és a magyar ember tisztelet a kivételnek, nem az eszéről híres )
Az ára is esett egy 10.000 forintot másfél hét alatt. -
Mr X
veterán
válasz
nrbi001 #15335 üzenetére
Idegbajt kapok tőle. Másfél óra zenehallgatással mutat 3% merülést, aztán meg 5 perc telefonálással vagy mobilnetes böngészéssel merül 15%-ot. Gőzöm sincs így, hogy valójában hogy állok a töltéssel.
Tegnap is, feloldom a zárat, mutat 48%-ot. Mobilnet bekapcs, Opera Mini-vel volt 5db oldalletöltésem itt a fórumon, mire végeztem 32%.
-
plus44
veterán
válasz
manchester85 #15331 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy így kavarni a szezont a fazonnal az Apple-nél...na az is művészet.
Miért nem lehet egyszerűen megoldani, lehet levédetem, aztán beküldöm nekik:
Iphone first
-//- second: azon belül ha csak sebességnövekedés, akkor lenne: Iphone second A, B, stb.
Iphone third
stb.joey20: én nem is kételkedtem ebben (függetlenül attól, hogy ez sem biztos infó), mert mondom, ha ezt növelték volna, akkor tuti kapott volna egy külön képet a prezentációban, mint mindig.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
eszgé100 #15329 üzenetére
Esetleg egy gép/iTunes újraindítás is megoldhatja.
Bár nem a "példaképem", és messze állok attól, hogy őt szapuljam, de aki továbbra sincs tisztában az iPhone generációkkal, az olvassa el ezt a rövidke cikket. Úgy látom, handrást is idegesíti, hogy a 4S után jön az iPhone 5.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
eszgé100 #15329 üzenetére
"Had the same problem myself with some apps. First thing I tried was to switch of my firewall (zonealarm) that helped for all but one of the apps.
I reloaded that app from the applestore (you will not have to pay it again, It will tell you you can downlaod a free upgrade).and the tried to sync with the phone again... succes!!!
Hope this helps..."
Nagyvonalakban: kapcsold ki a tűzfalat, és úgy syncelj. Ha akkor sem jó, töltsd le megint az appot, és próbáld újrasyncelni.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz
manchester85 #15328 üzenetére
nem tudom megpróbálni, mert csak mobilnetem van, és csak gépre kötve tudtam leszedni a 20 megánál nagyobbakat
-
Mr X
veterán
Ideérhetne már az új akksi a 3G-hez, mert lassan kezdem felmérgelni magam.
Tegnap 10 óra zenehallgatást kibírt, meg kis mobilnetet, telefonálást.
Éjjel teljesen feltöltve leraktam, kb. 8 órát volt készenlétben, hozzá sem lett nyúlva, 65%-on állt, mikor ránéztem. Semmi automatikus sync, semmi adatkapcsolat, semmi nem fut háttérben.
-
manchester85
veterán
válasz
Solar_Wind #15323 üzenetére
"mert nem igazán használom az i4-et telefonálásra, SMS-re meg pláne"
Erre találták ki egyébként a Touchot!
(Mondjuk tény, hogy a mobilnet még mindig nincs megoldva)
-
szika87
aktív tag
Sziasztok a 3GS-emen szeretném aktiválni a HDR funkciót, ezt kétféle képpen tudom, átírom az egyik fájlt a telóban, és mint a 4es esetében gyáriként használni, vagy leszedek egy progit, pl HDR foto pro.A kérdésem az melyikkel jobb a képminőség?A beépített gyári, vagy egy külön program?
Köszi -
Solar_Wind
senior tag
válasz
manchester85 #15320 üzenetére
Jah, irracionálisnak látszik, de inkább fizetek többet, mint legyek előfizető. Utálom az előfizetést, a hűségszerződéseket pedig még jobban. Sosem volt előfizus telefonom. Egyébként ez főleg azért volt, mert nem igazán használom az i4-et telefonálásra, SMS-re meg pláne. Szóval mindegy volt a percdíj. Arra ott a céges telóm, ami ingyen van. Nekem az egyéb képességei miatt kellett az i4.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
manchester85 #15315 üzenetére
Hát igen, igazad van, de mondjuk én nem vagyok ez az adok-veszek típusú fazon, én megveszem és használom, amíg tudom. Sosem fogom eladni az i4-emet. Meg hát én teljes áron vettem, nem hűséggel. De most egyébként az Apple-nél a számítógépekre is gondoltam, hányszor láttunk már olyat az elmúlt két évben, hogy egy kiadott MacBook típushiba három hónap múlva jött elő. Vagy az antennagate
Szóval én ezért mondtam, hogy kb. várni szoktam három hónapot a megjelenéstől kezdve az Apple hardvereknél / szoftvereknél. Egyébként az i4-nél is vártam három hónapot mondhatni, hisz itthon csak később jelent meg, és akkor már tudott volt az antennaügy, meg a tapasztalatok.
Tok témához: szerintem az i4 design-ja annyira klasszis és gyönyörű, hogy vétek bumper-be csomagolni. Ezért használok én már lassan egy éve bőrtokot, és lám, nincs rajta karcolódás (mondjuk én nem is nézegetem minden nap mikroszkóppal, hanem használom
), viszont ha előveszem, akkor szeretem látni, hogy milyen jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
nrbi001 #15319 üzenetére
Külön zsebbe teszi a telefont, mástól, és mindenféle fólia meg boszorkányság nélkül is tökéletesen karcmentes marad.
Solar_Wind!
Hát ja, ha nem akarod eladni, akkor valóban mind1. Igen, volt az antennagate, de változott vmi 3 hónappal később? Annyi, hogy nem kaptál egy 8k-s bumpert.
(Mondjuk itthon amúgy se járt volna, de az apple online store megjelenése ezen most már biztos változtatott volna. Vitamaxosan vetted a telót? Az kemény.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Solar_Wind #15307 üzenetére
Ezt mondd meg azoknak, akik közel 1,5 évet vártak az új modellre.
Pont hogy az Apple által mutatott szisztematikus és konzekvens termékfrissítési metódus miatt kéne már a kezdetektől fogva jól működnie a készülékeknek/OS-eknek. És pont ezért veszik meg az emberek azonnal a megjelenéskor. A hardveren a megjelenés után már tuti nem változtatnak, a szoftvert meg úgyis frissítik.
Ugyanis ha abból indulsz ki, hogy egy iPhone ára a következő modell megjelenéséig nem változik, akkor abból pont hogy az következik, hogy a megjelenéskor kell megvenni. Nincs még egy gyártó, akinél 1-1,5 évente jön ki egy készülék, és egy fillért nem esik ez idő alatt az ára. Egy HTC vagy Samsung csúcsmodell kijön 160-ért, két hónap múlva meg már 110.. Úgyhogy, ha valami biztos, akkor az az, hogy egy iPhone-t már a megjelenéskor meg kell venni, ha teheti az ember.
Ha meg majd nem ébreszt, vesz hozzá az ember egy ébresztőórát 1000ft-ért, (persze ettől még ez ultra gáz) még mindig jobb, mintha a kezeid között értéktelenedne el a telefon...
Mit nyersz vele, ha nem a megjelenéskor veszed meg? Osztottam szoroztam, és szerintem semmit. (Később is ugyanannyiba fog kerülni, később kevesebb ideig leszel az Apple kiemelt ügyfele, kevesebbért fogod tudni eladni, tovább fog tartani a hűségidőd, és egy 2,5 éves modell már mindenképp elavult lesz, stb)
Nyilván, ha használtan veszi az ember, az egy teljesen más kérdés. Meg az is, hogyha valaki nem szolgáltatói kínálatban gondolkozik, hanem kipengeti a kártyafüggetlen árat, mert most megtetszett, aztán 1 év múlva vesz majd valami mást.
Aki viszont kiad egy valag pénzt és még 2 évet is aláír, annak szerintem fontos, hogy két év múlva se legyen elavult a telója, meg egyáltalán érjen is valamit.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #15312 üzenetére
Barátnőmnek is az a baja, hogy iszonyat sokat cserélgettem. Vagy már 4 tokon vagyok túl (eredeti bumper is), és mindig úgy éreztem, hogy valami nem jó. Most jöttem rá, hogy az, hogy tokkal nem igazán iPhone a telefon. Pl. amikor megnézem a reklám videót, akkor mindig láttam, hogy wow. Az enyémnél nem volt ilyen wow.
Ezért marad az elő és hátlapi fólia kombó. -
Mint régebbi hozzászólásomban említettem megcsaltam az Almát egy Galaxy S-el .Amit mára megbántam.Számomra értelmetlen,kezelhetetlen az android iOShoz képest. Amilyen gyorsan tehetem visszaváltok minimum 3GS-re.
Hiába jobb a kamera,jobb processzor ,nagyobb kijelző (3GS-hez hasonlítom) , nekem ez az egész android dolog nem fekszik -
Falconer
aktív tag
válasz
samgar #15300 üzenetére
Dehogy kell, miért kéne más? Minden megy rajta, még így is teljesen használható, az LCD is hibátlan, csak az üveg törött.
Amugy itt van mik kellenek
Szóval az egyetlen kérdés az alapanyag minősége. Bár top rated seller, csak lehúznák ha szar lenne a cucc... -
Solar_Wind
senior tag
Már sokszor elmondtam: az Apple-nél semmit nem szabad az első szériából venni. Igaz ez hardverre, szoftverre.
-
bepe79
addikt
válasz
Kashim #15302 üzenetére
Hát azért ilyen kaliberű (ekkora szarvas) hibák ne legyenek benne, mert erre nem azt mondom, hogy "leírom", hanem hogy egy rakás f*s. Ugyanis ilyen állapotában egy megbízhatatlan vacak, aki erre bízná, hogy reggel felkel-e a munkába menet, az pórul is járhat, ami sok munkahelyen az állásába is kerülhet, ami nem kis kihatással van az életére a későbbiekben. Szóval köszönöm, de ilyen hibákból én nem kérek...
-
válasz
DanielK #15301 üzenetére
Még 3GS-hez volt ilyenem. Kb. 3 nap alatt úgy összekarcolódik az ilyen átlátszó kristálytok, hogy egy igénytelen telefon látszatát kelti egyből, amire rá van téve. Nem beszélve arról, hogy 3GS hátlapján vízjeles lett, vagyis ahol nagyon hozzáért a tok, ott foltokban, mintha víz lenne alatta, nagyon hülyén nézett ki. Én kb. megvétel után 3-4 perccel döntöttem el, hogy eladom, mielőtt még a vízjeles dolog mellé jól össze is karcolódik.
Szóval lehet, hogy a "füstös" és tejfehér tokok nem jönnek be, de megvan az az előnyük, hogy nem karcolódnak (vagy ha igen, nem látszik), valamint vízjel biztosan nem fog látszani.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nekem ma olyat csinált, hogy éjjel szokás szerint repülő módban leraktam az ágyam mellé 98% körül. Semmi futó program. Reggelre már nem ébresztett, mert csutkára lemerült. Mondom ezt így hogy...
Igazából most csinált először ilyet, ezenkívül teljesen meg vagyok elégedve a GM kiadással, szóval ilyenek miatt szerintem nem kell leírni.
Aktív témák
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...